Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Πάλι από Ισπανό τη βρήκε ο Ατρόμητος!!

Πάλι από Ισπανό τη βρήκε ο Ατρόμητος
Τι κοινό έχουν οι τελευταίες νίκες του Ολυμπιακού επί του Ατρομήτου; Σκοράρουν... Ισπανοί! Τώρα ήταν ο Φουστέρ, αλλά δεν ήταν ο πρώτος από την χώρα της ιβηρικής που πληγώνει την ομάδα του Περιστερίου.

Πρώτος το κατάφερε ο Όσκαρ στις 31/10/2009 όταν όπως τώρα ο Φουστέρ πέτυχε το μοναδικό γκολ στο Περιστέρι (0-1) δίνοντας τη νίκη στον Ολυμπιακό. Στις 12/12/2011 ο Φουστέρ άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο 2-1 του «Καραϊσκάκη» και μετά πήρε σκυτάλη ο Ιβάν Μαρκάνο.

Στις 4/1/2012 πέτυχε με κεφαλιά το γκολ της νίκης (1-0) στο Φάληρο και στις 22 Απριλίου πέτυχε το πρώτο από τα δυο γκολ των «ερυθρολεύκων» στο 0-2 του Περιστερίου για την τελευταία αγωνιστική του περσινού πρωταθλήματος. Μια εβδομάδα μετά (28/4) ο Φουστέρ έδωσε το κύπελλο στον Ολυμπιακό με γκολ (2-1) στο 120' επί του Ατρομήτου που είδε τον πρώην παίκτη της Βιγιαρεάλ να τον εκτελεί και πάλι στο σαββατιάτικο ματς της 5ης αγωνιστικής (1-0).

Ηταν η δεύτερη φορά που παραβιάσθηκε φέτος η εστία του Ιτάνζ. Nα σημειωθεί επίσης ότι και το πρώτο φετινό γκολ που δέχθηκε ο Ατρόμητος ήρθε από Ισπανό. Ηταν ο Τοτσέ (με πέναλτι) στο πρόσφατο ματς με τον ΠΑΟ (1-1). Θα ακούνε Ισπανό και θα τρέχουν μακριά οι Περιστεριώτες.



πηγή: sport-fm.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: