Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Πεντάστερη Φέγενορντ!!

Προς το παρόν τρίτη
Στην τρίτη θέση της Eredivisie ανέβηκε η Φέγενορντ που νίκησε με 5-1 την Ναϊμέγκεν. Η ομάδα του Ρότερνταμ έφτασε έτσι τις τέσσερις νίκες σε επτά αγώνες.

Συνεχίζει την πορεία πρωταθλητισμού η Φίτεσε που πέρασε με 2-1 από την Ουτρέχτη. «Αγγλική» ισοπαλία ανάμεσα σε Χέρακλες και Ντεν Χάαγκ.

Η Φέγενορντ έκανε περίπατο απέναντι στην Ναϊμέγκεν και προηγήθηκε 2-0 με τον Πελέ με γκολ στο 16’ και 44’. Την σκυτάλη πήρε ο Ίμερς που (αρχικά) έκανε το 3-0 με πέναλτι στο 47ο λεπτό, για να μειώσει ο Ρίεκς στο 49’ για λογαριασμό των φιλοξενούμενων.

Ο Ίμερς συνέχισε το προσωπικό του κρεσέντο και ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 5-1 με τέρματα στο 63’ και στο 85’. Ο Κώστας Λάμπρου αγωνίστηκε βασικός σε όλο το 90λεπτο για λογαριασμό της Φέγενορντ.

Η Φίτεσε έκανε «διπλό» στην Ουτρέχτη και πήρε την πέμπτη της νίκη σε επτά αγώνες, όντας αήττητη. Φαν Γκίνκελ (56’) και Μπόνι (60’) έδωσαν «αέρα» δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενους, με την ομάδα της Ουτρέχτης να μειώνει στο 71ο λεπτό με τον Μουλένγκα, χωρίς να μπορεί όμως να κάνει κάτι περισσότερο.

Φοβερό ματς ανάμεσα σε Χέρακλες και Ντεν Χάαγκ. Ο Ντουάρτε με αυτογκόλ στο 12’, έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα της Χάγης με τον Όφερτουμ να ισοφαρίζει με πέναλτι στο 21’. Ο Χόλα απάντησε με νέο πέναλτι τρία λεπτά αργότερα δίνοντας ξανά το προβάδισμα στην Ντεν Χάαγκ αλλά ο Όφερτουμ με νέο χτύπημα από τα έντεκα βήματα έκανε το 2-2 στο 29’.

Ο Γκουριγιέ έδωσε το προβάδισμα για πρώτη φορά στους γηπεδούχους στο 32’ και οι δύο ομάδες πήγαν με αυτό το σκορ στο ημίχρονο (3-2). Το τελικό 3-3 διαμόρφωσε με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ο Χόλα στο 73’.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: