Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Επιταχύνει τις διαδικασίες η Τότεναμ!!

Επιταχύνει τις διαδικασίες η Τότεναμ
Η νίκη της Τότεναμ κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφερε χαμόγελα στον Αντρέ Βίλας-Μπόας και το επιτελείο του και ο Πορτογάλος τεχνικός αποφασίζει να κινηθεί ακόμη πιο γρήγορα για την πρόσληψη τεχνικού διευθυντή, θέλοντας να εκμεταλλευτεί τη χρονική συγκυρία και το …νέο άνεμο που πνέει στο Β. Λονδίνο.

Οι «πετεινοί» έσπασαν ρεκόρ και παραδόσεις με το «διπλό» στο «Old Trafford» και ο Βίλας-Μπόας αποφασίζει να αφήσει για λίγο στην άκρη το αγωνιστικό κομμάτι και να ασχοληθεί προσωπικά με την υπόθεση του τεχνικού διευθυντή.

Η απόφαση για αναδιοργάνωση του συλλόγου σε όλους τους τομείς είναι ειλημμένη και ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να έχει προσωπική εμπλοκή στη λήψη αποφάσεων.

Ο Φράνκο Μπαλντίνι παραμένει ο βασικός υποψήφιος που έχει το προβάδισμα, με τον πρώην βοηθό του Φάμπιο Καπέλο στην εθνική Αγγλίας να βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με τη διοίκηση της Τότεναμ. Η ιδέα για έναν τεχνικό διευθυντή που θα ασχολείται με τα συμβόλαια, τις μεταγραφές και τα οικονομικά θέματα εγκαταλείφθηκε και οι Λονδρέζοι στρέφονται σε μία πιο …ποδοσφαιρική λύση, αφού ο νέος υπεύθυνος για αυτή τη θέση θα έχει αρμοδιότητες και στο τμήμα σκάουτινγκ.

Ο Αντρέ Βίλας-Μπόας έχει άριστες σχέσεις με τον Μπαλντίνι και, πλέον, μένει να βρεθεί η φόρμουλα αποδέσμευσης του 51χρονου Ιταλού από τη Ρόμα, όπου εργάζεται ως γενικός διευθυντής.

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: