Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Μαύρος: «Δεν μένω στην ΑΕΚ»

Μαύρος: «Δεν μένω στην ΑΕΚ»
Σε κατηγορηματική διάψευση των πληροφοριών που κυκλοφόρησαν την Κυριακή και τον ήθελαν να ξανασκέφτεται την αποχώρησή του από την ΑΕΚ προχώρησε ο Θωμάς Μαύρος.

Η μεγάλη μορφή της «Ένωσης» χαρακτήρισε θέμα αξιοπρέπειας την παραίτησή του (μετά το «άδειασμα» στο θέμα του Βαγγέλη Βλάχου) και ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει περίπτωση να την ανακαλέσει.

«Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Εγώ φεύγω από την ΑΕΚ. Ό,τι είπαμε χθες βράδυ ισχύει και δεν το παίρνω πίσω. Έτσι όπως έγινε η όλη ιστορία με τον Βλάχο ήταν μειωτικό για μένα. Πήραν απόφαση (σ.σ. το Δ.Σ. της ΠΑΕ) χωρίς να με ρωτήσουν κι ενώ είχαμε πει να συζητήσουμε αυτό το θέμα (σ.σ. του προπονητή) τη Δευτέρα που θα ήμασταν πιο ήρεμοι. Εγώ πάνω απ' όλα έχω αξιοπρέπεια. Βάζω την ΑΕΚ και την οικογένειά μου πάνω απ' όλους», ανέφερε ο Μαύρος στο «aek365».

Αφού δεσμεύτηκε λοιπόν να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου «μόλις ηρεμήσουν ίσως τα πράγματα», τόνισε χαρακτηριστικά: «Θα μιλήσω για να ξέρει κάποια πράγματα ο κόσμος. Τώρα τελείωσα από την ΑΕΚ. Με τελείωσαν, για την ακρίβεια. Πλέον θα γυρίσω σπίτι μου, όπως ήμουν και πριν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: