Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Τσάβι: «Δεν ευνόησε καμία ομάδα ο διαιτητής»

Τσάβι: «Δεν ευνόησε καμία ομάδα ο διαιτητής»
Αρνητικός πρωταγωνιστής του χθεσινού αγώνα ανάμεσα στη Σεβίλη και την Μπαρτσελόνα ήταν ο Ματέου Λαχόθ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Τσάβι μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ο διαιτητής της συγκεκριμένης αναμέτρησης απέβαλε τον Γκάρι Μέντελ στο 72ο λεπτό, πριν δεν καταλογίσει χέρι στη φάση που ισοφάρισε ο Σεσκ Φάμπρεγας. Παρόλα αυτά, ο 32χρονος χαφ των «μπλαουγκράνα» τόνισε ότι ο διεθνής ρέφερι δεν έκανε καλά τη δουλειά του.

«Ο Ματέου Λαχόθ δεν διαιτήτευσε καλά στο παιχνίδι, ούτε για εκείνους ούτε για εμάς. Καμία από τις δύο ομάδες δεν μπορεί να έχει κάποιο παράπονο. Ήταν ένα παιχνίδι που ξέραμε ότι πρέπει να παλέψουμε για τα πάντα, ιδιαίτερα όταν ο αντίπαλος προηγείται με δύο γκολ. Ωστόσο, εμείς δεν παρατήσαμε ποτέ το παιχνίδι. Νομίζω ότι ξεκινήσαμε καλά, αν και το πρώτο τους γκολ μας ήταν μία αποτυχία, αλλά μετά το ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, δείχνοντας μεγάλο θάρρος και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη», ανέφερε αρχικά ο Τσάβι και πρόσθεσε:

«Δεν σκεφτόμαστε το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης, επειδή έχουμε τον αγώνα στη Λισαβόνα (με την Μπενφίκα) και δεν θα είναι εύκολος. Πρέπει να επανέλθουμε σύντομα για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις αυτού του ματς, επειδή θέλουμε να πληρούμε τις προϋποθέσεις για την πρόκριση στην νοκ-άουτ φάση. Προς το παρόν απολαμβάνουμε τη νίκη επί της Σεβίλλης».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: