Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Ζαρντίμ: «Η ενότητα έφερε τη νίκη»

Ζαρντίμ: «Η ενότητα έφερε τη νίκη»
Για ενότητα των παικτών του, η οποία έφερε το τρίποντο στο Περιστέρι, έκανε λόγο ο Λεονάρντο Ζαρντίμ στην συνέντευξη Τύπου, μετά την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Ο Πορτογάλος τεχνικός έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, ενώ απέφυγε να σχολιάσει την εικόνα της ομάδας. Παράλληλα, δήλωσε ευχαριστημένος από τους Κοντρέρας και Μανωλά.

«Η σημερινή νίκη οφείλεται σε δύο λόγους. Στην ενότητα και την συμπεριφορά των παικτών του», τόνισε αρχικά.

Ερωτηθείς για την εικόνα της ομάδας του, είπε: «Ο προπονητής είναι πάντα ανικανοποίητος. Παρόλα αυτά οι παίκτες όλοι, πάλεψαν και αποτέλεσμα ήταν η νίκη»

Για την Άρσεναλ: «Πρέπει να παίξουμε με διαφορετικό τρόπο. Στο Λονδίνο είναι τελείως διαφορετικός ο αντίπαλος».

Για τον Μανιάτη και τις θέσεις που έπαιξε, είπε: «Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα με πολλούς παίκτες. Έχω στη διάθεσή μου παίκτες να τους χρησιμοποιήσω όπως χρειάζεται. Σήμερα είχαμε απουσίες του Τοροσίδη, του Φετφαζίδη και του Αμπντούν και οι αλλαγές έγιναν ανάλογα με τις ανάγκες τις σημερινές».

Για Κάρολ και άμυνα: «Στην πρώτη ερώτηση, αυτή την σκέψη έχω να παίζει Ευρώπη ο Μέγιερι, όμως δεν σημαίνει πως δεν μπορώ να αλλάξω και γνώμη γι’αυτό. Για το κέντρο της άμυνας, το ότι δεν δεχόμαστε γκολ είναι ένα καλό δείγμα για το πώς λειτουργεί η ομάδα».

Για το χειροκρότημα στον κοσμο, είπε: «Το επάγγελμά μας έχει σχέση με τον κόσμο. Είναι το μίνιμουμ που μπορώ να κάνω στους φιλάθλους για την παρουσία τους. Θέλω να τα ξεκαθαρίσω, δουλεύουμε για τους φιλάθλους γιατί αν δεν υπάρχουν δεν υπάρχει ποδόσφαιρο».

Για τον Ιμπαγάσα και το ότι έπαιξε όλο το παιχνίδι, σχολίασε: «Δεν σημαίνει τίποτα. Ο Ιμπαγάσα είναι πάρα πολύ σημαντικός. Πρέπει να τον προσέχουμε όπως με τον Μοντέστο, δεν θέλουμε να τους χάσουμε και για τον λόγο αυτό τους προσέχουμε».

Τέλος, για τον Ντιακιτέ, είπε: «Είναι ένα μήνα μαζί μας. Δούλεψε, έχει φτάσει στο επίπεδο των άλλων παικτών και θα είναι σύντομα σε κάποια αποστολή. Μπορεί και με την Άρσεναλ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: