Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Τέλος Βλάχος και Μαύρος!!

Τέλος Βλάχος και Μαύρος!
Ραγδαίες οι εξελίξεις στην ΑΕΚ μετά και την ήττα από τον Πανιώνιο (1-0).

Παρά την διαφωνία του Θωμά Μαύρου για την απομάκρυνση του Βαγγέλη Βλάχου από τον πάγκο, τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ αποφάσισαν το «διαζύγιο» με τον Έλληνα προπονητή.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, ο οποίος αντιδρά έτσι για το «άδειασμά του» -όπως το χαρακτήρισε, αφού τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου αποφάσισαν εν αγνοία του την αποπομπή του Βαγγέλη Βλάχου.

«Έδιωξαν τον Βλάχο εν αγνοία μου. Με άδειασαν! Φεύγω κι εγώ. Τρώνε τον Μαύρο, όχι τον Βλάχο. Αυτό ήθελαν. Αλλά η αντοχή μου και η αξιοπρέπειά μου και σαν Μαύρος τελείωσε. Εγώ επειδή είμαι πολεμιστής ήξερα ότι θα περάσω... συμπληγάδες. Έκαναν έκτακτο Δ.Σ. χωρίς να με ενημερώσουν. Μίλησα με τον Δημητρέλο και μου είπε ότι σκέφτονται ως Δ.Σ. να διώξουν τον Βλάχο, τους συνεργάτες τους και τον Κωστή. Του είπα ότι τέτοιες αποφάσεις, εν βρασμό δεν θέλω να παίρνω, λέγοντάς του ότι θα μιλήσουμε τη Δευτέρα, πιο ήρεμοι.

Ο Δημητρέλος συμφώνησε. Και μετά από λίγο μου λέτε ότι πήραν απόφαση να διώξουν τον Βλάχο και το ανακοίνωσαν κιόλας κι επίσημα. Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Αυτό σημαίνει ότι με γράφουν στα παλιά τους παπούτσια. Δεν υπάρχω θεσμικά! Έκαναν Δ.Σ. εν αγνοία μου! Αποφάσισαν, διέταξαν και προχώρησαν! Δεν υπάρχω κι εγώ, λοιπόν από εδώ και πέρα! Αν αυτό ισχύει, σημαίνει ότι τελείωσαν κι εμένα. Αυτή είναι η ΑΕΚ! Με «έφαγαν»... Με γεια τους με χαρά τους»
, ήταν η δήλωση του Θωμά Μαύρου στο aek365.gr.

Οι «φωνές» στο ΔΣ της ομάδας μετά και την ήττα στην Νέα Σμύρνη που έφερε την ΑΕΚ στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα που ζητούσαν την απομάκρυνση του Βλάχου από τον πάγκο της ομάδας, αυξάνονταν όσο περνούσε η ώρα… Και τελικά η μπάλα πήρε ολόκληρο το τεχνικό τιμ της ομάδας αλλά και τον Χρήστο Κωστή που είχε αναλάβει χρέη γενικού αρχηγού.

Τα μέλη της διοίκησης είχαν επικοινωνία μεταξύ τους και αποφάσισαν ότι η καλύτερη λύση προκειμένου να «συνέλθει» η ομάδα είναι το «διαζύγιο» με τον Βλάχο. Ωστόσο, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θωμάς Μαύρος, του οποίου ήταν προσωπική επιλογή ο Έλληνας τεχνικός, δεν ήταν σύμφωνος με μία τόσο… βιαστική απόφαση (όπως τη χαρακτήρισε) καθώς θεωρούσε ότι δεν πρέπει πάνω σε τόση ένταση να ληφθεί μία τόσο σοβαρή απόφαση.

Αυτό βέβαια, φαίνεται ότι δεν επηρέασε την απόφαση των μελών του ΔΣ που κατέληξαν στην απομάκρυνση Βλάχου. Όπως ήταν εύλογο λοιπόν -κατόπιν όλων αυτών- ο πρόεδρος της ΠΑΕ θεώρησε πως «αδειάστηκε» και με δήλωσή του στο «aek365» δήλωσε ξεκάθαρα την πρόθεσή του να αποχωρήσει κι εκείνος από την ομάδα.

Όσο για το θέμα του προπονητή, είναι ακόμα πολύ νωρίς, ωστόσο ήδη ακούγονται τα πρώτα ονόματα. Αυτά είναι του Μάκη Χάβου (που ήταν μάλιστα σήμερα στην Νέα Σμύρνη) και πολύ περισσότερο του Άγγελου Αναστασιάδη, οι ικανότητες του οποίου χαίρουν μεγάλης εκτίμησης από τα μέλη του ΔΣ.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: