Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Μουρίνιο: «Δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας»

Μουρίνιο: «Δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας»
Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι σε θέση να σημειώσει μία σειρά από νίκες στην Primera Division και να πλησιάσει την Μπαρτσελόνα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, όπως δήλωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο στη σημερινή συνέντευξη Τύπου για το αυριανό ματς με την Λα Κορούνια. «Δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Μετά το τελευταίο μας παιχνίδι, ελπίζω να βρούμε χημεία και ρυθμό μεταξύ μας», τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο στη σημερινή συνέντευξη Τύπου

Για τις φήμες που θέλουν τον Μεσούτ Εζίλ να ξενυχτάει

«Ο Εζίλ προσπαθεί να βελτιώνεται. Το προπονητικό επιτελείο είναι καλό και έχουμε αρκετούς παίκτες στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Ο Εζίλ είναι ακόμη ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής και μου αρέσει»

Για τα τελευταία δημοσιεύματα για τις σχέσεις του με τον Σέρχιο Ράμος

«Όταν ο Ράμος είναι στα καλύτερά του, τότε μπορεί να αποδείξει στον καθένα τι μπορεί να κάνει ένας σωστός αμυντικός μέσα στο γήπεδο. Είναι ένας από τους καλύτερους στη θέση»

Για τα άσχημα αποτελέσματα της Ρεάλ στο ισπανικό πρωτάθλημα

«Δεν μπορούμε να κάνουμε άλλα δώρα. Μπορείς να χάσεις βαθμούς, μόνο εάν ο αντίπαλός σου είναι καλύτερος… Εμείς, όμως, δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Μετά το τελευταίο μας παιχνίδι, ελπίζω να βρούμε χημεία και ρυθμό μεταξύ μας και να μας επιτρέψει να τα πάμε καλά όπως την περσινή σεζόν. Η νίκη επί της Σίτι ήταν ένα σημαντικό μήνυμα. Και το παιχνίδι με την Ράγιο ήταν δύσκολο και η ομάδα ανταποκρίθηκε πολύ καλά».

Για τις σχέσεις του με τον Φλορεντίνο Πέρεθ

«Έχω μία θαυμάσια συνεργασία με τον Φλορεντίνο Πέρεθ»

Για την κλήση στην εθνική Βραζιλίας του Κακά

«Είμαι χαρούμενος για τον Κακά»

Για τη συνέχεια των υποχρεώσεων της «βασίλισσας»

«Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει τις ικανότητες να πετύχει μία σειρά από συνεχόμενες νίκες και να μειώσει στο ελάχιστο τη διαφορά από την κορυφή. Η Ντεπορτίβο είναι μία καλή και φιλόδοξη ομάδα. Πρέπει να μπούμε δυνατά σε αυτό το ματς».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: