Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Απονομή από την έκτη αγωνιστική! (video)

Απονομή από την έκτη αγωνιστική (video)
Τρένο δίχως φρένο η φετινή Μπάγερν, δεν έκανε ούτε στη Βρέμη στάση. Οι Βαυαροί επικράτησαν 2-0, έκαναν το έξι στα έξι και δείχνουν να ζητούν πρόωρα τη στέψη τους, αφού οι αντίπαλοί τους ήδη έχουν μείνει αρκετά πίσω.

Για 80 λεπτά η παρέα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου κρατούσε γερά απέναντι στους πρωτοπόρους, αλλά στο 81’ ο Λουίς Γκουστάβο με όμορφο σουτ από πάσα του Τόμας Μίλερ άνοιξε το σκορ, ενώ δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα ο Μάριο Μάντζουκιτς αξιοποίησε το γύρισμα του Σερντάν Σακίρι και με το έκτο του γκολ στο πρωτάθλημα «σφράγισε» το τρίποντο για το ασταμάτητο σύνολο του Γιουπ Χάινκες.



Bremen 0 2 Bayern hoofoot.com highlights & goals από hoofoot


Τη δεύτερη συνεχή της νίκη πανηγύρισε η Λεβερκούζεν επικρατώντας 2-0 της Γκρόιτερ Φιρτ στην «Μπάι Αρένα» με σκόρερ τον Σαμ.

Συνεχίζει την ανοδική του πορεία το Αμβούργο, που επιβλήθηκε 1-0 του Ανόβερου φτάνοντας τους επτά βαθμούς, όλους στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές.

Εμφανώς επηρεασμένη από τον σοβαρό τραυματισμό του Μπόρις Βούκτσεβιτς, που νοσηλεύεται σε κώμα μετά από τροχαίο, η Χόφενχαϊμ έμεινε στο 0-0 με την Άουγκσμπουργκ. Οι γηπεδούχοι τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες, καθώς στο 88’ ο Σαλίχοβιτς αντίκρισε απευθείας κόκκινη κάρτα για σκληρό φάουλ.

Μετά από τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες, ήρθε επιτέλους η ώρα της νίκης για τη Στουτγκάρδη, που πέρασε με 2-0 από την έδρα της Νυρεμβέργης.




πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: