Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

«Να μην χάσουμε την συγκέντρωσή μας»

«Να μην χάσουμε την συγκέντρωσή μας»
Μετά την «λευκή» ισοπαλία που απέσπασε η Φιορεντίνα απέναντι στην Γιουβέντους ο προπονητής των «βιόλα», Βιντσέντζο Μοντέλα, θέλει να δει την αντίδραση που θα έχουν οι παίκτες του στο ματς της Κυριακής (30/9) απέναντι στην Ίντερ.

Μάλιστα, ο 38χρονος τεχνικός προτρέπει τους ποδοσφαιριστές του να μην χάσουν την συγκέντρωσή τους απέναντι στους «νερατζούρι», προκειμένου να φύγουν από το Μιλάνο με ένα θετικό αποτέλεσμα.

«Είναι καταπληκτικό να βλέπεις την ομάδα σου να παίζει απέναντι στην Γιουβέντους δείχνοντας τέτοιο χαρακτήρα. Παρόλα αυτά χρειάζεται να δούμε πως θα ανταποκριθούν οι παίκτες μου μετά από ένα θετικό αποτέλεσμα, όπως αυτό. Ευελπιστώ πως δεν θα χάσουν την συγκέντρωσή τους στο ματς με την Ίντερ», τα λόγια του Μοντέλα.

Ωστόσο, ο 38χρονος τεχνικός τόνισε πως παρά τις απουσίες των Παλάσιο και Σνάιντερ η Ίντερ παραμένει ένας ισχυρός αντίπαλος: «Οι Ροντρίγκο Παλάσιο και Γουέσλεϊ Σνάιντερ θα λείπουν από τον αγώνα, αλλά η Ίντερ διαθέτει ποδοσφαιριστές που μπορούν να καλύψουν το κενό τους».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: