Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Πίστη για θετικό αποτέλεσμα!!

Πίστη για θετικό αποτέλεσμα
Συγκρατημένη αισιοδοξία ότι μπορούν να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα από την Τούμπα επικρατεί στις τάξεις του Άρη, ο οποίος στις 20:30 αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ (Novasports 1).

Η νίκη επί της Κέρκυρας την περασμένη εβδομάδα ανέβασε ψυχολογικά τους «κίτρινους» και ελπίζουν απόψε να πάρουν ακόμη μία βαθμολογική «ανάσα» κόντρα στον συμπολίτη.

Τις προηγούμενες μέρες ο Μάκης Κατσαβάκης προσπάθησε να κρατήσει συγκεντρωμένους τους παίκτες τους, ζητώντας πειθαρχία ανεξάρτητα από την εξέλιξη της αναμέτρησης.

«Δεν πρέπει να επηρεαστούμε από την εξέλιξη του παιχνιδιού. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, είτε τα πράγματα πηγαίνουν θετικά είτε αρνητικά. Μπορούμε να πάρουμε τη νίκη…», είπε μεταξύ άλλων ο Σερραίος προπονητής στους ποδοσφαιριστές του και έδειξε ότι δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο κομμάτι της ψυχολογίας.

Πάντως, ο 59χρονος τεχνικός δεν επιφυλάσσει εκπλήξεις όσον αφορά την ενδεκάδα σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα με την Κέρκυρα. Την εστία του Άρη θα υπερασπιστεί ο Βελλίδης, έχοντας μπροστά του - από δεξιά προς αριστερά - τους Καζναφέρη, Πουλίδο, Παπαζαχαρία και Ψυχογιό. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Ντμαρλής (ή Παπαστεριανός) και ο Κοέλο, έχοντας στα πλάγια τους Σουνά και Γιαννιώτα. Πιο μπροστά θα παίξει ο Καπετάνος, ενώ μοναδικός προωθημένος Αγκάνθο.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Διούδης, Ασλανίδης, Γιαννίτσης, Γκέσιος, Μαργαρίτης, Αγγελούδης, Παντίδος και Κοτσώνης. Εκτός έμεινε ο Τριανταφυλλάκος, ο οποίος δεν πρόλαβε να συμμετάσχει στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας και συνεπώς δεν υπολογιζόταν.

Προϊστορία

Είκοσι επτά νίκες, τριάντα πέντε ισοπαλίες και σαράντα ήττες είναι ο απολογισμός του Άρη κόντρα στον ΠΑΟΚ. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι οι δύο ομάδες κόλλησαν στο… μηδέν (0-0) τον περασμένο Φεβρουάριο, ενώ και το ματς του πρώτου γύρου είχε λήξει και αυτό ισόπαλο (1-1).

Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα (Σκόρερ) στα τελευταία 5 ματς

19/02/2012 Π.Α.Ο.Κ.-Άρης 0-0
23/10/11 Άρης-Π.Α.Ο.Κ. 1-1 (3' Λαζαρίδης - 48' Παπάζογλου)
30/01/11 Άρης-Π.Α.Ο.Κ. 0-0
03/10/10 Π.Α.Ο.Κ.-Άρης 0-1 (76' Χαβίτο)
14/03/10 Άρης-Π.Α.Ο.Κ. 2-0 (22΄, 64΄ Κάμπορα)
22/11/09 Π.Α.Ο.Κ.-Άρης 4-1 (20΄ πεν. Ιβιτς, 45΄ +, 60΄ Μουσλίμοβιτς, 48΄ (πεν) Βιτόλο-85΄ Νέτο)



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: