Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Τσάβι: «Μοναδική ευκαιρία…»

Τσάβι: «Μοναδική ευκαιρία…»
Περισσότερη αυτοπεποίθηση θα δώσει στην Μπαρτσελόνα μία νίκη απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Primera Division, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Τσάβι σε σημερινή (05/10) συνέντευξη Τύπου. «Θέλουμε να έχουμε μία μοναδική ευκαιρία να φτάσουμε στους 11 βαθμούς», τόνισε ο διεθνής χαφ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσάβι στη σημερινή συνέντευξη Τύπου

«Υπάρχουν ακόμη πολλοί αγώνες για το πρωτάθλημα ό,τι και αν συμβεί στο παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Μας δίνει περισσότερα κίνητρα όταν παίζουμε με τον αιώνιο αντίπαλο. Θα είναι μία σπουδαία νίκη, με την οποία θα φτάσουμε τους 11 βαθμούς και θα έχουμε εξαιρετικές πιθανότητες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος», ανέφερε αρχικά ο διεθνής χαφ και πρόσθεσε:

«Δεν υπάρχει ευφορία στις τάξεις της ομάδας μετά τον τραυματισμό του Πουγιόλ. Θα είναι ένα σημαντικό βήμα για να κερδίσουμε, αλλά όχι κάτι οριστικό. Είμαστε σε καλή κατάσταση μετά τον τραυματισμό του. Θα προσπαθήσουμε να απολαύσουμε το παιχνίδι μαζί με τους οπαδούς. Έχουμε καλή ευκαιρία».

Επίσης, ο Τσάβι μίλησε για την κατάσταση του Πικέ: «Έκανε ό,τι μπορούσε για να παίξει. Πέρασαν δέκα μέρες χωρίς να προπονηθεί και είναι δύσκολο να αγωνιστεί. Νομίζω ότι είναι μοιρασμένες οι πιθανότητες αν θα παίξει ή όχι».

Ερωτηθείς για τον πολιτικό χαρακτήρα του Clasico, απάντησε: «Νομίζω ότι δεν έχει τέτοιο χαρακτήρα για εμάς. Ξέρουμε την κατάσταση που βρισκόμαστε εδώ στην Καταλονία αυτή τη στιγμή, αλλά πρόκειται για έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Σε ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου δεν χωράει πολιτική και ο κόσμος θέλει απλώς να δει την ομάδα να κερδίζει. Μου αρέσει πολύ η ιδέα με το μωσαϊκό με τη σημαία της Καταλονίας, το οποίο αντιπροσωπεύει την Μπαρτσελόνα. Είναι φυσιολογικό και ωραίο».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: