Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Κατσαβάκης: «Συγκινητική η στήριξη του κόσμου»

Κατσαβάκης: «Συγκινητική η στήριξη του κόσμου»
Στους φιλάθλους του Άρη οι οποίοι κατανοούν την προσπάθεια των παικτών και συνεχίζουν να τους στηρίζουν παρά τα αρνητικά αποτελέσματα και τη βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ την περασμένη αγωνιστική, στάθηκε ο Μάκης Κατσαβάκης μιλώντας στη Nova.

Ο προπονητής των «κίτρινων» χαρακτήρισε το επικείμενο παιχνίδι με τον Πλατανιά (7/10, 18:15) οριακό και ευχήθηκε η ομάδα του να καταφέρει να πάρει τη νίκη και να δώσει χαρά στον κόσμο της.


Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μάκης Κατσαβάκης

Έχοντας περάσει κάποιες ημέρες από το ντέρμπι της Τούμπας και έχοντας πιο ψύχραιμο μυαλό λόγω της χρονικής απόστασης, θα θέλαμε μία ακόμη γνώμη για όσα έγιναν την περασμένη Κυριακή.

«Σίγουρα πρέπει να κρατήσουμε την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά, παρά το ότι ήταν ένα παιχνίδι το οποίο μας «τσαλάκωσε» από την αρχή. Τα παιδιά πίστευαν μέχρι το τέλος, προσπαθήσανε μέχρι το τέλος και νομίζω ότι αυτό εκτίμησαν και οι φίλαθλοί μας οι οποίοι στο τέλος, ήρθαν, μίλησαν με τα παιδιά, τους συνεχάρησαν και τους είπαν να συνεχίσουν την προσπάθεια».


Σας προξένησε εντύπωση το γεγονός αυτό;

«Νομίζω ότι η πλειοψηφία των φιλάθλων του Αρη, έχει αναλογιστεί την προσπάθεια που κάνουμε, διότι αυτό είναι ορατό, από την πρώτη στιγμή. Μετά απ΄ αυτό το βαρύ αποτέλεσμα και ειδικά με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, συνεχίζει να μας υποστηρίζει και αυτό είναι συγκινητικό! Θα πρέπει, λοιπόν, τώρα με τη σειρά μας να ανταποδώσουμε, απαλύνοντας τον πόνο που όλοι νιώσαμε απ΄ αυτό το παιχνίδι. Αρχής γενομένης από το ματς με τον Πλατανιά, να μπορέσουμε να δώσουμε χαρά σ΄ αυτόν τον υπέροχο κόσμο».


Μήπως ο κόσμος έχει καταλάβει απόλυτα πως ο φετινός Αρης είναι μια ομάδα ειδικών συνθηκών;

«Αναμφίβολα, γι αυτό και ανταποκρίνεται. Είδαμε ότι μετά τον Πανιώνιο που δεν είχαμε καλή εμφάνιση, γέμισε το γήπεδο, όντας δεύτεροι σε εισπράξεις, μετά τον Ολυμπιακό. Αυτό τα λέει, όλα! Εμείς απ΄ την πλευρά μας πρέπει να είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι, ακόμα πιο προσεκτικοί, για να μπορέσουμε να τους δώσουμε χαρά».


Και τώρα ο Πλατανιάς..

«Ένα παιχνίδι οριακό για εμάς. Θέλει προσοχή. Ο αντίπαλος είναι ενισχυμένος, έχοντας την ψυχολογία της ομάδας που μπαίνει πρώτη φορά στην κατηγορία. Εχει, λοιπόν, τον αέρα, δεν έχει το άγχος. Άρα θέλει προσοχή, επιμονή από την έναρξη του παιχνιδιού και μέχρι το τέλος με σοβαρότητα. Νομίζω θα πάνε όλα καλά».

-Οριακό με τον Πλατανιά, οριακό ήταν και με την Κέρκυρα. Μήπως, τελικά, κουράζει και αγχώνει όλο αυτό;

«Ετσι θα πάει. Το κάθε παιχνίδι θα είναι δύσκολο. Ξέρουμε ότι ο Αρης έχει συνηθίσει όλα τα παιχνίδια να τα κερδίζει στην έδρα του, να τα διεκδικεί με περισσότερες πιθανότητες. Βέβαια, φέτος, δεν έχουμε την πολυτέλεια να το κάνουμε, αλλά σίγουρα πρέπει να έχουμε περισσότερο πάθος, ώστε να μεγιστοποιούμε τις πιθανότητες».


Ποιους παίκτες ξεχωρίζετε από τον Πλατανιά;

«Κοιτάξτε, ο Πλατανιάς έχει γεμίσει με έμπειρους παίκτες. Ο Αναστασάκος, είναι άκρως επικίνδυνος, όπως και ο Ουντότζι. Στο κέντρο έχει καλούς και δυνατούς σουτέρ, θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Είναι ομάδα που σκοράρει και παράλληλα προσέχει τα νώτα της».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: