Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Τα βρήκαν στα λεφτά, αλλά…

Τα βρήκαν στα λεφτά, αλλά…
Συμφωνία σε οικονομικό επίπεδο υπάρχει ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο, αλλά η πρόσληψή του δεν θεωρείται δεδομένη. Αφενός μεν ο 38χρονος τεχνικός δεν έχει πάρει οριστικά την απόφαση να έρθει στην Ελλάδα κι αφετέρου-και πιο σημαντικό-ακόμη δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ολιανένσε.

Η πρόταση της «Ένωσης» δεν ξεπερνά τις οικονομικές της δυνατότητες. Αφορά συμβόλαιο 1+1 χρόνων, με τις απολαβές του άλλοτε άσου του ΠΑΟΚ τον πρώτο χρόνο να είναι 90.000 ευρώ (ουσιαστικά 10.000 ευρώ το μήνα) και το δεύτερο 120.000 ευρώ. Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο, που έχει βγάλει αρκετά χρήματα ως ποδοσφαιριστής, δεν έχει ως προτεραιότητά του το οικονομικό και αποδέχεται αυτούς τους όρους. Μάλιστα είναι σύμφωνος στο να έχει αυτές τις χαμηλές αποδοχές, προκειμένου να τον ακολουθήσουν στην ΑΕΚ ο Ζορζ Ροζάριο, άλλοτε συνεργάτης του Φερνάντο Σάντος στην «Ένωση», αλλά και δύο ακόμη βοηθοί, ένας γυμναστής κι ένας «σκάουτερ».

Εξελίξεις στην υπόθεση αναμένονται από το βράδυ της Κυριακής. Το αποτέλεσμα του αγώνα της Ολιανένσε με την Μπράγκα θα κρίνει το μέλλον του Σέρτζιο Κονσεϊσάο, καθώς η ομάδα του είναι προτελευταία μετρώντας τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα και φέρεται να είναι προ των πυλών της εξόδου.

Στην ΑΕΚ εξακολουθούν να έχουν στα υπόψη τον Μίλινκο Πάντιτς, που επίσης καλείται να απαντήσει μέχρι την Κυριακή, ενώ έχει γίνει κρούση στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος πιθανό να αποτελέσει παρελθόν από τον ΑΠΟΕΛ αν «στραβώσει» το παιχνίδι με την Ομόνοια την Κυριακή. Ως εναλλακτική λύση υπάρχει πάντα το όνομα του Μάκη Χάβου.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: