Σάββατο, 6 Οκτωβρίου 2012

«Εντολοδόχος του Ολυμπιακού στην προεδρία της ΕΠΟ»

«Εντολοδόχος του Ολυμπιακού στην προεδρία της ΕΠΟ»
Σε ανακοίνωσή της η Παναθηναϊκή Συμμαχία, αφού τονίζει πως θεωρεί την ΕΠΟ ως βασικό υπεύθυνο για «την κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου», χαρακτηρίζει τον νεοεκλεγέντα πρόεδρό της, Γιώργο Σαρρή «εντολοδόχο του Ολυμπιακού».
Η ανακοίνωση:

«Η Παναθηναϊκή Συμμαχία δηλώνει προβληματισμένη από την ανάδειξη του εντολοδόχου του Ολυμπιακού στην προεδρία της ΕΠΟ, την οποία και θεωρούμε ως το βασικό υπεύθυνο για την σημερινή κατάντια του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Γιώργος Σαρρής έχει δείξει από την θητεία του στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας πόσο λίγο ικανός είναι και θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε στενά τη δράση του».

Παράλληλα, το σωματείο εξέδωσε μία ακόμη ανακοίνωση στην οποία δίνει διευκρινήσεις σχετικά με προηγούμενες αναφορικά με τους «άρχοντες» των αγώνων:

«Η Παναθηναϊκή Συμμαχία διευκρινίζει ότι οι πάγιες επισημάνσεις της για την χαμηλή ποιότητα διαιτητών, παρατηρητών, αλλά και εκείνων που τους ορίζουν, δεν αφορούν σε καμία περίπτωση τους αντιπάλους μας μέσα στο γήπεδο, αλλά τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί συστηματικά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Επομένως δεν αφορά ούτε και την Ξάνθη, την οποία θεωρούμε από τους πιο σταθερούς και συμπαγείς διοικητικά συλλόγους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: