Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Έγινε της... Κορέας! (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)

Τι μπορεί να συμβεί όταν μία Κορεάτισσα μεγαλώσει σαν… αμερικανάκι; Έκρηξη, όπως θα διαπιστώσετε και παρακάτω από τις φωτογραφίες της Νατάσα Γι, η οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε στις Ηνωμένες Πολιτείες, παρόλο που και οι δύο γονείς της κατάγονται από την Κορέα.
Έγινε της... Κορέας! (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)
Η Νατάσα είναι πλέον 33 χρονών και αποτελεί ένα από τα πιο hot ονόματα της σόουμπιζ, καθώς έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές διαφημίσεις, έχει φωτογραφηθεί με λίγα… εώς και καθόλου ρούχα για περιοδικά όπως το FHM, το Maxim και το Vantity Fair, ενώ τα τελευταία χρόνια παίζει μικρά ρολάκια σε τηλεοπτικές σειρές και κινηματογραφικές ταινίες.

Η Γι ασχολείται με το μόντελινγκ πριν ακόμη τελειώσει το σχολείο, καθώς φωτογράφος ενός πρακτορείου μοντέλων την είχε προσέξει ενώ διασκέδαζε με συμμαθήτριές της και της είχε προτείνει να κάνει μια δοκιμαστική φωτογράφιση. Αυτή δέχθηκε και η πρόταση από το πρακτορείο για να υπογράψει συμβόλαιο δεν άργησε να έρθει.

Λίγο αργότερα, και παρά τις αντιρρήσεις της συντηρητικής οικογένειάς της, φωτογραφήθηκε για το Playboy, ενώ ήταν και στη λίστα Playboy Top Readers’ Choice. Η Νατάσα δηλώνει πάντως και μεγάλη φαν των σπορ, ενώ καθημερινά περνάει αμέτρητες ώρες στο γυμναστήριο για να μπορέσει να διατηρήσει το υπέροχο σώμα της. Απολαύστε την…
















Δεν υπάρχουν σχόλια: