Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Πάντιτς… προσεχώς!!

Πάντιτς… προσεχώς
Τελικά κι αυτό θα γίνει σίριαλ.

Όπως ακριβώς και στις προηγούμενες περιπτώσεις για τη διαδοχή του Βαγγέλη Βλάχου (και κρίνοντας πλέον ότι δεν υπάρχει λόγος βιασύνης) η ΑΕΚ δεν έδωσε απλώς τον λίγο παραπάνω χρόνο που της ζήτησε ο Μίλινκο Πάντιτς.

Αλλά του έδωσε προθεσμία ως την Κυριακή ν’ απαντήσει -δουλεύοντας παράλληλα και την άλλη υποψηφιότητα που αποκάλυψε ο Ανδρέας Δημητρέλος ότι υπάρχει για τον πάγκο.

Στη Γενική Συνέλευση της Παρασκευής ο Ανδρέας Δημητρέλος τόνισε πως θεωρεί πιθανότατο ως το βράδυ να έχει επιτευχθεί συμφωνία με προπονητή. Όταν ήρθε όμως το… βράδυ και ξαναμίλησε με τον Μίλινκο Πάντιτς (την απάντηση του οποίου ανέμενε) δεν φάνηκε βιαστικός.

Στο αίτημα λοιπόν του Σέρβου να του δοθεί λίγος ακόμα χρόνος και κρίνοντας πως δεν συντρέχει λόγος για βεβιασμένες κινήσεις (αφού η ομάδα θα πάει με υπηρεσιακό τεχνικό στο ματς με την Κέρκυρα και ακολουθεί διακοπή) ο πρόεδρος της ΠΑΕ απάντησε καταφατικά. Του τόνισε μάλιστα ότι θέλει την απάντησή του ως την Κυριακή -και όχι ως απόψε το βράδυ όπως είχε ζητήσει ο Πάντιτς.

Κάτι που αποδίδεται σε δυο λόγους: Αφενός στο ότι ο Δημητρέλος δεν θέλει να αποσπαστεί η προσοχή της ομάδας ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Κέρκυρα. Και αφετέρου διότι θα έχει επιπλέον χρόνο για να δουλέψει την περίπτωση του άλλου ξένου τεχνικού, με τον οποίο αποκάλυψε (στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης) ότι έχει επαφές.

Την ίδια ώρα, ο Μάκης Χάβος βρίσκεται «σταντ μπάι», αλλά η (δεδομένη) συμφωνία μαζί του θα ενεργοποιηθεί μόνο σε περίπτωση που δεν προχωρήσει ούτε η περίπτωση του Πάντιτς, ούτε εκείνη που κρατά μυστική ο Δημητρέλος.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: