Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Κάτι αλλάζει στον Παναθηναϊκό!!

Κάτι αλλάζει στον Παναθηναϊκό
Μπορεί απέναντι στην Τότεναμ να μην ήρθε η νίκη, αποτέλεσμα που αγνοούν εδώ και καιρό οι «πράσινοι», επανήλθε όμως η αισιοδοξία πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να δείξει καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια.

Κάτι στο οποίο στάθηκαν και οι δύο πρωταγωνιστές του γκολ της ισοφάρισης, Σεϊταρίδης και Τοτσέ σε δηλώσεις τους.

Ζητούμενα τώρα είναι η συνέχεια και φυσικά η διάρκεια για να μην αποδειχθεί η εμφάνιση με την αγγλική ομάδα απλά μια παρένθεση.

Για την πορεία της καριέρας του Γιούρκα Σεϊταρίδη τα πράγματα είναι λίγο-πολύ γνωστά και δεν χρειάζεται να μιλάμε για «ανάσταση» ή να χρησιμοποιούμε βαρύγδουπες εκφράσεις. Και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής σε δηλώσεις του δεν θέλησε να κάνει λόγο για «come back» και αρκέστηκε να σχολιάσει: «Δεν μπορώ να απαντήσω εγώ για το αν είναι η χρονιά μου. Εδώ έχουν αμφισβητήσει τον Μαραντόνα και τον Μέσι, εγώ θα γλίτωνα»; Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού αποθεώθηκε από τον κόσμο μετά το ματς και γνωρίζει καλά ότι για να παραμείνει αυτό το καλό κλίμα χρειάζονται νίκες, αρχής γενομένης από το ματς στην Ξάνθη.

«Δεν μπορεί τη μια αγωνιστική να βλέπεις έναν καλό Παναθηναϊκό και μετά από λίγες μέρες να βλέπεις το φάντασμα της ομάδας. Πιστεύω ότι πρέπει να βρούμε τι φταίει, να δουλέψουμε και να είμαστε συγκεντρωμένοι γιατί πιστεύω ότι όταν κάνεις ένα τέτοιο παιχνίδι με την Τότεναμ τότε μπορείς να πρωταγωνιστήσεις και στην Ελλάδα. Είμαι ικανοποιημένος που κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα που πριν τρεις μέρες νίκησε μέσα στην έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αυτό είναι σημαντικό για εμάς, μας δίνει ψυχολογία μετά τα άσχημα αποτελέσματα που είχαμε στο ξεκίνημα της χρονιάς», τόνισε ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, ο οποίος δεν θέλησε να μιλήσει για την αποχώρηση του Κώστα Κατσουράνη.

Από τη μεριά του ο Χοσέ Τοτσέ, τη βραδιά της Πέμπτης κατάφερε κόντρα στην Τότεναμ χάρη στην πάσα του Σεϊταρίδη, να γίνει (Οκτώβρη μήνα) ο πρώτος κλασικός επιθετικός του Παναθηναϊκού που σκοράρει σε κανονική ροή αγώνα. Ο Ισπανός στράικερ μίλησε για τη σημασία που έχει αυτό το τέρμα για την αυτοπεποίθησή του: «Είναι ένα σημαντικό γκολ, γιατί μου δίνει αυτοπεποίθηση ώστε να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και είναι επίσης πολύ σημαντικό γιατί έδωσε στην ομάδα μου ένα καλό αποτέλεσμα», ενώ αναφερόμενος στη συνέχεια, πρόσθεσε:

«Είμαι χαρούμενος γιατί με την εμφάνιση που είχαμε δείξαμε πως μπορούμε να αλλάξουμε την αρνητική δυναμική που υπήρχε. Χαράξαμε μια γραμμή, την οποία πρέπει να ακολουθήσουμε από εδώ και πέρα για το υπόλοιπο της σεζόν. Πρέπει να συνεχίσουμε πάνω στην ίδια γραμμή. Να έχουμε την ίδια θέληση όπως κόντρα στην Τότεναμ και να τα δώσουμε όλα προκειμένου να φτάσουμε στη νίκη».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: