Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

«Μην υπογράφετε στη Σίτι»

«Μην υπογράφετε στη Σίτι»
«Ότι γράφει δεν ξεγράφει» και ο Άνταμ Τζόνσον δείχνει πως δεν ξεχνάει εύκολα.

Ο Άγγλος άσος μίλησε ενόψει της επιστροφής του στο «Etihad» και προέτρεψε τους νέους συμπατριώτες του ποδοσφαιριστές να μην εντάσσονται στο δυναμικό της Μάντσεστερ Σίτι, παρά το γεγονός πως το χρήμα ρέει ακόμη άφθονο από τους «πολίτες».

Ο Τζόνσον αποχώρησε το καλοκαίρι από το ρόστερ της Σίτι, αφού δεν κατάφερε να βρει θέση στη βασική ενδεκάδα.

Αν και ο ίδιος θεωρείται ένας από τους καλύτερους Βρετανούς στη θέση του και στην ηλικία του, ο Ρομπέρτο Μαντσίνι προτιμούσε τους Νταβίντ Σίλβα και Σαμίρ Νασρί για τα άκρα της επίθεσης.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο ο Τζόνσον προειδοποίησε αρκετούς Βρετανούς νεαρούς να «προσέξουν πριν υπογράψουν στη Σίτι», αφού ο ίδιος δεν έχει τις καλύτερες εμπειρίες.

«Όταν μαθαίνεις για το ενδιαφέρον της Σίτι είναι δύσκολο να πεις όχι. Ήμουν σε αυτή την κατάσταση πριν μερικά χρόνια και τώρα, βλέποντάς το ξανά το θέμα, πιστεύω πως θα έπρεπε να συμβουλέψω τους νέους παίκτες. Δεν θα παίζουν τόσο πολύ όσο ελπίζουν, πρέπει να το ξέρουν αυτό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος για να συμπληρώσει πως «στην πραγματικότητα ένας νεαρός Άγγλος παίκτης δεν παίζει για το πρωτάθλημα, αλλά απλά συμπληρώνει το ρόστερ».

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: