Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

«Επιθετικά και δεν θα ‘χουμε πρόβλημα»

«Επιθετικά και δεν θα ‘χουμε πρόβλημα»
Ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει. Ούτε πρόσωπα, ούτε αγωνιστική φιλοσοφία. Σε αυτό το πνεύμα κινήθηκε ο Έργκους Κάτσε μιλώντας για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

«Ν' αγωνιστούμε έτσι όπως κάναμε με την Ξάνθη και με τον Αρη, επιθετικά και πιστεύω πως εάν είμαστε συγκεντρωμένοι δε θα έχουμε κανένα πρόβλημα», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο μέσος του «Δικεφάλου».


Αναλυτικά, όσα είπε στη Nova:

«Αυτό που ζω φέτος, για μένα είναι ένα όνειρο. Περίμενα πως και πως αυτή τη στιγμή, να παίξω στον ΠΑΟΚ. Είμαι χαρούμενος που είμαι σε μια τέτοια, μεγάλη ομάδα. Και για να φτάσω εδώ μ' έχουν βοηθήσει κάποιοι άνθρωποι, προπονητές, οι γονείς μου και τους ευχαριστώ γι' αυτό. Τ' ονειρευόμουν από μικρός να παίξω εδώ στον ΠΑΟΚ, ειδικά μέσα στην Τούμπα, όνειρο από μικρός το είχα. Είμαι επίσης χαρούμενος που έχω και συμπαίκτες που μ' έχουν βοηθήσει και με βοηθάνε πάρα πολύ. Και είμαι κι επίσης πολύ χαρούμενος που έχω συμπαίκτη έναν άνθρωπο σαν τον Πάμπλο Γκαρσία, που μ' έχουν βάλει να παίξω στη θέση του, ο οποίος είναι για μένα ένας τεράστιος παίκτης. Είμαι χαρούμενος που είμαι συμπαίκτης του».

Για τους ανθρώπους που τον βοήθησαν να αναδειχθεί: «Μ' έχουν βοηθήσει πολλοί προπονητές αλλά μέχρι στιγμής ο προπονητής που μ' έχει βοηθήσει περισσότερο και καθοριστικά και παίζω αυτή τη στιγμή στον ΠΑΟΚ είναι ο κ. Δώνης, τον οποίο και ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει σε κάθε ματς που παίζω».

Για την βελτίωση που έχει παρουσιάσει από τότε που ξεκίνησε επαγγελματικά: «Πριν από δυο χρόνια δεν ήμουν έμπειρος, ήμουν ανώριμος, δεν ήμουν έτοιμος. Πήγα Β' Εθνική, έπαιξα ένα χρόνο, αγωνίστηκε σε είκοσι ματς. Πιστεύω πως με βοήθησε πάρα πολύ. Απέκτησα πολλές εμπειρίες εκεί, γι' αυτό πιστεύω άλλαξε και ο χαρακτήρας μου και παικτικά».

Για το αγωνιστικό του στιλ: «Μ' αρέσει να τρέχω, εντάξει αυτό το βλέπετε όλοι μέσα στο γήπεδο (σ.σ. γέλια), μ' αρέσει να μοιράζω και να 'κόβω'. Αυτό μ' αρέσει περισσότερο, όταν 'κόβω' τον αντίπαλο και παίρνω την μπάλα».

Για το ζήτημα με τις Εθνικές ομάδες: «Με την Εθνική δεν έχω αποφασίσει ακόμη που θα πάω γιατί αυτή τη στιγμή που είμαι στον ΠΑΟΚ και παίζω θέλω να καθιερωθώ στην ομάδα μου, να παίξω και μετά εντάξει, η Εθνική είναι μια επιλογή που θα την κάνω πιο μετά. Μπορεί να περιμένει κιόλας, δε βιάζομαι για Εθνική. Το σημαντικό για μένα είναι να κάτσω εδώ στον ΠΑΟΚ, να παίξω και μετά με την Εθνική θα δω».

Για το ματς που ακολουθεί με αντίπαλο τον ΟΦΗ: «Πιστεύω πως δεν πρέπει να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Να συνεχίσουμε όπως στα προηγούμενα δυο παιχνίδια που παίξαμε. Ν' αγωνιστούμε έτσι όπως κάναμε με την Ξάνθη και με τον Αρη, επιθετικά και πιστεύω πως εάν είμαστε συγκεντρωμένοι δε θα έχουμε κανένα πρόβλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: