Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Ανησυχεί για το Αννόβερο ο Κλοπ!!

Ανησυχεί για το Αννόβερο ο Κλοπ
Ένα δύσκολο αγώνα κόντρα στο Αννόβερο περιμένει για την Μπορούσια Ντόρτμουντ ο Γιούργκεν Κλοπ. Οι πρωταθλητές της Bundesliga πάντως έδειξαν πολύ θετικά στοιχεία στην ισοπαλία με τη Μάντσεστερ Σίτι για το Champions League.

Οι δύο σερί πρωταθλητές Γερμανίας βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας επτά βαθμούς μακριά από την κορυφή και ένα βαθμό πάνω από την αυριανή αντίπαλο τους.

Ο Γιούργκεν Κλοπ έδειξε να υπολογίζει ιδιαίτερα το συγκρότημα του Μίρκο Σλόμκα.

«Το Αννόβερο και στο Europa League είναι πολύ εντυπωσιακό.

Αγωνίστηκαν με τη Λεβάντε για 70 λεπτά με παίκτη παραπάνω παρόλα αυτά κυριάρχησαν στο χορτάρι. Δεν καταλάβαινες ποιος έπαιζε με δέκα. Σαν ομάδα έχουν μεγάλη ποιότητα.

Η πρόοδος τους τα τελευταία χρόνια είναι ραγδαία και ο Μίρκο Σλόμκα κάνει φανταστική δουλειά.

Παίζουν αρκετό χρόνο μαζί και βελτιώνονται συνεχώς. Κάθε φορά συγκεντρώνονται στον αγώνα που έχουν μπροστά τους. Είναι πολύ ενδιαφέρον να παρακολουθείς αγώνες τους στην Ευρώπη γιατί έχουν κάνει κάποια σπουδαία παιχνίδια
».

Πόσο δύσκολο είναι για τους Βεστφαλούς να φύγουν με το διπλό από την «AWD Arena»;

«Ο αγώνας μεταξύ μας για τη Bundesliga θα είναι ιδιαίτερα δύσκολος», τόνισε ο 45χρονος προπονητής και συνέχισε:

«Το Αννόβερο μέχρι τώρα έχει φανερώσει δύο πρόσωπα φέτος ένα εντός και ένα εκτός. Μέχρι στιγμής εντός έδρας είναι πολύ ισχυρό και θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο για εμάς.

Το παιχνίδι μεταξύ μας θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον και ανυπομονούμε για αυτό. Μετά την πολύ καλή μας εμφάνιση στο Μάντσεστερ ο αγώνας με το Αννόβερο είναι ένα άλλο ματς που κρύβει παγίδες και ο βαθμός δυσκολίας θα είναι μεγάλος
».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: