Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

«Ο Κριστιάνο είναι ο καλύτερος»

«Ο Κριστιάνο είναι ο καλύτερος»
Δεν έχει καμία αμφιβολία για το ποιος είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου, ο Πρέντραγκ Μιγιάτοβιτς. Ο αθλητικός διευθυντής της Ρεάλ Μαδρίτης, λίγες μέρες πριν το «Ελ Κλάσικο», «έστεψε» τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος είναι ένας παίκτης χωρίς αδύνατα σημεία, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Είναι ένα ερώτημα που ανέκαθεν απασχολούσε τους φίλους του ποδοσφαίρου. Ποιος είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου. Σε κάθε εποχή, κάθε γενιά καλείται να απαντήσει σε ένα ερώτημα, που τις περισσότερες φορές είναι ένα δίλημμα, χωρίς ποτέ κανείς να ξεκαθαρίσει με ποιο κριτήριο θα απαντηθεί αυτό.

Ο Πρέντραγκ Μιγιάτοβιτς, πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης και νυν αθλητικός διευθυντής της «Βασίλισσας», προσπάθησε να δώσει μια απάντηση, με επιχειρήματα, στο ερώτημα που «βασανίζει» εκατομμύρια φιλάθλους αυτήν την εποχή. Είναι καλύτερος ο Μέσι ή ο Ρονάλντο;

«Είναι δύο ποδοσφαιριστές πολύ διαφορετικοί μεταξύ τους. Αυτό φαίνεται από το πώς κινούνται στο γήπεδο. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι πιο γρήγορος από τον Μέσι. Έχει καλύτερη επιτάχυνση, έχει δυνατότερο σουτ, είναι πιο δυνατός από τον Αργεντινό. Για το ψηλό παιχνίδι δεν μιλάω, καν. Εκεί έχει λίγους που μπορούν να τον κοντράρουν. Ο Ρονάλντο δεν έχει αδύνατα σημεία. Είναι πληρέστατος ως ποδοσφαιριστής. Πιο πλήρης από τον Μέσι. Είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου», αποφάνθηκε ο Μιγιάτοβιτς.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: