Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Μιλά με Κονσεϊσάο!!

Μιλά με Κονσεϊσάο
Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο είναι ο προπονητής με τον οποίο είναι σε συζητήσεις η ΠΑΕ ΑΕΚ και τον οποίο δεν αποκάλυψε ο Ανδρέας Δημητρέλος στη γενική συνέλευση της Παρασκευής. Με τον Πορτογάλο προπονητή, μάλιστα, οι επαφές είναι προχωρημένες και του έχει προταθεί συνεργασία. Η διοίκηση της «Ένωσης» φέρεται να ζήτησε τη γνώμη του… παλιόφιλου Φερνάντο Σάντος, ο οποίος όχι απλώς έκανε θετική εισήγηση, αλλά λέγεται πως συμβούλεψε τον άλλοτε άσο του ΠΑΟΚ να πει το «ναι». Ανάλογα έπραξε και ο άλλοτε συνεργάτης του Σάντος στην ΑΕΚ, Ζορζ Ροζάριο, που πλέον είναι βοηθός του Κονσεϊσάο στην Ολιανένσε.

Ο 38χρονος Κονσεϊσάο εργάζεται από τον Ιανουάριο του 2012 σαν προπονητής και την περασμένη περίοδο οδήγησε την Ολιανένσε στην όγδοη θέση του πορτογαλικού πρωταθλήματος. Φέτος η ομάδα του δεν έχει αρχίσει καλά τη σεζόν και μετά από πέντε αγωνιστικές είναι προτελευταία με τέσσερις βαθμούς. Ο Κονσεϊσάο έχει κάνει μεγάλη καριέρα ως ποδοσφαιριστής σε Πόρτο, Λάτσιο, Πάρμα, Ίντερ και Σταντάρ Λιέγης μεταξύ άλλων, ενώ είχε 56 συμμετοχές και 12 γκολ με το εθνόσημο.

Η ΑΕΚ δεν έχει εγκαταλείψει την περίπτωση του Μίλινκο Πάντιτς, την οποία «δουλεύει» παράλληλα θέλοντας να έχει δύο επιλογές και να μη μείνει χωρίς εναλλακτική λύση.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: