Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Τη Μίλαν χρίζει φαβορί ο Στραματσόνι!!

Τη Μίλαν χρίζει φαβορί ο Στραματσόνι
Διαφωνεί με όσους χρίζουν φαβορί την ομάδα του στο ντέρμπι του Μιλάνου ο Αντρέα Στραματσόνι. Ο προπονητής της Ίντερ θεωρεί πως το παιχνίδι κόντρα στη Μίλαν δεν «χωρά» προγνωστικά και δεν συμφωνεί με αυτούς που θεωρούν πως η Ίντερ είναι πιο κοντά στη νίκη, σε ένα παιχνίδι που, ναι μεν δεν θα κρίνει κάτι σημαντικό, θα παίξει ωστόσο μεγάλο ρόλο στη συνέχεια της σεζόν.

Οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της Ίντερ ολοκληρώθηκαν, προς το παρόν, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η αναμέτρηση με τη Νέφτσι στο Αζερμπαϊτζάν δεν προβλημάτισε ιδιαίτερα τους «νερατζούρι» που με 3 γκολ στο πρώτο ημίχρονο «καθάρισαν» νωρίς το ματς και έκαναν συντήρηση ενόψει του σημαντικού αγώνα κόντρα στη Μίλαν, την ερχόμενη Κυριακή.

Ο προπονητής της Ίντερ, Αντρέα Στραματσόνι, όπως ήταν φυσικό ρωτήθηκε περισσότερο για το ντέρμπι παρά για το Γιουρόπα Λιγκ, μετά το τέλος του αγώνα της Πέμπτης. «Έχουμε μόλις μία μέρα για να προετοιμάσουμε αυτό το σημαντικό ματς. Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας, δεν χωρά αμφιβολία. Αυτό που πρέπει να σημειώσω, ωστόσο, είναι πως το παιχνίδι με τη Μίλαν είναι σημαντικό, δεν είναι όμως καθοριστικό. Με άλλα λόγια δεν θα κρίνει το πρωτάθλημα. Αυτό που μπορεί να κάνει είναι να παίξει ρόλο στην ψυχολογία που θα έχει κάθε ομάδα στα επόμενα ματς.»

Προγνωστικά χωρούν σε ένα τέτοιο ματς; «Τα ματς αυτά είναι ιδιαίτερα. Είναι ανοιχτά σε κάθε αποτέλεσμα. Η Μίλαν βρίσκεται σε συνεχή βελτίωση, το ίδιο και εμείς. Θα είναι αμφίρροπος αγώνας», σημειώνει ο Στραματσόνι.

Αμφίρροπος αγώνας, αλλά με την Ίντερ να είναι φαβορί. «Το έχω ακούσει ξανά αυτό. Η Μίλαν κέρδισε μέσα στην έδρα της Ζενίτ, εμείς μέσα στην έδρα της Νέφτσι. Η Μίλαν έπαιξε Τρίτη, εμείς Πέμπτη. Σας φαίνονται όλα αυτά ικανά για να χρίσουν εμάς φαβορί; Εμένα για το αντίθετο με πείθουν», απάντησε με νόημα ο προπονητής των «νερατζούρι».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: