Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

«Αφήστε τον Γιόβετιτς να δουλέψει»

«Αφήστε τον Γιόβετιτς να δουλέψει»
Να στηρίξουν τη Φιορεντίνα ζήτησε από τους οπαδούς της ο Ντιέγκο Ντέλα Βάλε, μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι «La 7». Ο παράγοντας των «βιόλα» επισήμανε πως η ομάδα είναι νέα, αλλά πολύ ταλαντούχα και έστειλε ένα μήνυμα σε όλους όσοι επιθυμούν να διαπραγματευτούν για την απόκτηση του Στέβαν Γιόβετιτς.

«Η παρουσία τού Ντιέγκο και του αδελφού του Αντρέα Ντέλα Βάλε στην ομάδα της Φιορεντίνα αποτελεί εγγύηση για την καλή πορεία της ομάδας. Οι δύο επιχειρηματίες λατρεύουν τους «βιόλα» και δεν φείδονται χρημάτων προκειμένου να την ενισχύσουν. Και οι δύο γνωρίζουν από ποδόσφαιρο και ξέρουν να εκτιμούν τις ικανότητες των παικτών, αλλά και του προπονητή.» Αυτή ήταν η εκτίμηση όσων βρέθηκαν στο κανάλι «La 7» και την εκπομπή «Οκτώ και μισή» που ήταν αφιερωμένη στον Ντιέγκο Ντέλα Βάλε, ισχυρό άντρα της Φιορεντίνα.

Ο Ντέλα Βάλε στη συνέντευξη που παραχώρησε ρωτήθηκε για την πορεία της Φιορεντίνα. «Η ομάδα παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και αυτό μας ικανοποιεί πολύ. Πρέπει όλοι να στηρίξουν την ομάδα, που δείχνει πως έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. Απλώς δεν πρέπει να τη φορτώσουμε με μεγάλες ευθύνες. Χρειάζεται χρόνος για να δούμε μέχρι πού μπορεί να φτάσει», τόνισε ο Ντέλα Βάλε.

Στη συνέχεια ο Ντιέγκο Ντέλα Βάλε ρωτήθηκε για το μέλλον του Στέβαν Γιόβετιτς και η απάντησή του ήταν αφοπλιστική. «Ο αδελφός μου έχει τονίσει πως ο Στέβαν είναι παίκτης της Φιορεντίνα. Αφήστε τον να δουλέψει. Όποιος ενδιαφέρεται για εκείνον μπορεί να έρθει, να μας χτυπήσει την πόρτα και να μιλήσουμε πολιτισμένα για το θέμα. Όποιος προσπαθήσει με πλάγιο τρόπο να πλησιάσει τον παίκτη θα μας βρει μπροστά του. Η Φιορεντίνα έχει αποδείξει στο παρελθόν πως όταν θέλει, κρατάει τους παίκτες της», ήταν η απάντηση του Ιταλού επιχειρηματία.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: