Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

«Είναι δύσκολος ο όμιλος»

«Είναι δύσκολος ο όμιλος»
Δεν επαναπαύεται από τη νίκη της ομάδας του επί της Μάριμπορ για τη δεύτερη αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ, ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς. Ο προπονητής της Λάτσιο θεωρεί πως είναι νωρίς ακόμα για να βγουν συμπεράσματα, σε έναν όμιλο που είναι πιο δύσκολος από όσο παρουσιάζουν τα ιταλικά Μέσα Ενημέρωσης και χαρακτήρισε δύσκολους αντιπάλους τους Σλοβένους.

Η πρώτη αγωνιστική του 10ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ χαρακτηρίστηκε από την εμφατική νίκη της Μάριμπορ επί του Παναθηναϊκού με 3-0 που έφερε τη Σλοβένικη ομάδα στην κορυφή της βαθμολογίας. Η δεύτερη αγωνιστική υποχρέωνε τη Μάριμπορ να επισκεφτεί τη Ρώμη για να αντιμετωπίσει τη Λάτσιο. Η νίκη των Ιταλών με 1-0 έριξε τους Σλοβένους από την κορυφή, απέδειξε, ωστόσο πως η ομάδα αυτή δεν είναι τόσο αδύναμη όσο την παρουσιάζουν.

Αυτό τόνισε ο προπονητής της Λάτσιο, Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς, μιλώντας μετά το παιχνίδι. «Από την αρχή γνώριζα πως ο όμιλος είναι δύσκολος. Σήμερα αυτοί που έγραψαν πως η Μάριμπορ είναι εύκολη ομάδα πήραν την απάντησή τους. Μας δυσκόλεψε και στάθηκε πολύ καλά. Της αξίζουν συγχαρητήρια. Να δείτε πως θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα σε όλα τα ματς που θα δώσει», τόνισε ο Πέτκοβιτς.

Μετά τη νίκη αυτή η Λάτσιο είναι στην κορυφή της βαθμολογίας, με 4 βαθμούς. «Είναι πολύ νωρίς να ασχολούμαστε με τη βαθμολογία. Μένουν άλλα 4 παιχνίδια, ίσως μετά από το επόμενο να μπορούμε να βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα. Πάντως θεωρώ πως μέχρι την τελευταία αγωνιστική θα είναι ανοιχτή η πρόκριση. Σας είπα, ο όμιλος είναι σκληρός και όλοι μπορούν να περάσουν», σημείωσε ο Βόσνιος.

Από την ομάδα του έμεινε ικανοποιημένος; «Αν και η ενδεκάδα αυτή δεν είχε αγωνιστεί άλλη φορά, έμεινα ικανοποιημένος από την ποιότητα του παιχνιδιού και από τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Θα έπρεπε, ίσως, να τελειώσουμε νωρίτερα το ματς, να σκοράρουμε περισσότερα γκολ, αλλά σε γενικές γραμμές είδα μια ομάδα που μου άρεσε.»



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: