Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

«Κάναμε την καλύτερη εμφάνισή μας»

«Κάναμε την καλύτερη εμφάνισή μας»
Απόλυτα ικανοποιημένος τόσο από το αποτέλεσμα όσο και από την εμφάνιση της ομάδας του παρουσιάστηκε μπροστά στους δημοσιογράφους ο Αντρέα Στραματσόνι. Η νίκη με 3-1 στην έδρα της Νέφτσι Μπακού έδωσε τις απαντήσεις που ζητούσε ο προπονητής της Ίντερ σχετικά με την αγωνιστική ετοιμότητα των νεαρών παικτών του, που με την εμφάνισή τους τον «ανάγκασαν» να μοιράσει συγχαρητήρια στους προπονητές των ακαδημιών της Ίντερ.

Στα «χαρτιά» ήταν ένα παιχνίδι που εύκολα ή δύσκολα θα κέρδιζε η Ίντερ. Το όνομα της Νέφτσι Μπακού δεν προκαλούσε «δέος» στους Ιταλούς, ειδικά στην έδρα της, αφού μέχρι το βράδυ της Πέμπτης η ομάδα του Μιλάνου είχε πέντε νίκες σε πέντε εκτός έδρας ματς. Η χρησιμοποίηση, ωστόσο, πολλών αναπληρωματικών παικτών, άφηνε μερικά ερωτηματικά για την έκβαση του αγώνα.

Τελικά η δεύτερη αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ δεν έκρυβε εκπλήξεις για την Ίντερ, που νίκησε άνετα με 3-1 και ικανοποίησε τον Αντρέα Στραματσόνι. «Από τότε που παίζουμε με 3 στην άμυνα, αυτό είναι το καλύτερο παιχνίδι μας. Από τον αγώνα αυτό περίμενα κάποιες απαντήσεις και πήρα αυτές ακριβώς που ήλπιζα. Οι νεαροί παίκτες είναι γεμάτοι ταλέντο, έχουν δουλευτεί σωστά και δείχνουν έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις που τους παρουσιάζονται. Μπράβο στους προπονητές των ακαδημιών, που ετοιμάζουν τους παίκτες αυτούς», τόνισε ο Στραματσόνι.

Ο Κουτίνιο πέτυχε ένα όμορφο γκολ και ήταν από τους καλύτερους. «Για τις ικανότητες του Κουτίνιο ποτέ δεν αμφέβαλλα. Όπως και για τους άλλους νέους της ομάδας μας. Αυτό που χρειάζεται είναι να βρίσκουμε το θάρρος να τους χρησιμοποιούμε. Αν το κάνουμε, όλοι θα κερδίσουν. Και η ομάδα και οι παίκτες», τόνισε ο νεαρός κόουτς.

Η ομάδα παρουσιάζεται καλύτερη από παιχνίδι σε παιχνίδι. «Πραγματικά, βλέπω μια συνεχή βελτίωση και αυτό με ικανοποιεί. Το σημαντικό είναι πως, ενώ αλλάζουν οι πρωταγωνιστές, η ποιότητα του παιχνιδιού μας δεν αλλάζει. Θεωρώ πως έχουμε ξεκινήσει πολύ καλά τη χρονιά και είμαι σίγουρος πως μπορούμε να συνεχίσουμε ακόμα καλύτερα», εκτιμά ο προπονητής της Ίντερ.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: