Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

«Χάσαμε την συγκέντρωσή μας»

«Χάσαμε την συγκέντρωσή μας»
Στην έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης απέδωσε την ήττα της ομάδας του ο Μπρένταν Ρότζερς. Ο προπονητής της Λίβερπουλ μιλώντας μετά την αναμέτρηση με την Ουντινέζε για το Γιουρόπα Λιγκ προσπάθησε να εξηγήσει τους λόγους που οδήγησαν στην ήττα με 3-2 από τους Ιταλούς και δεν μπόρεσε να βρει κάποιον άλλο λόγο.

Μετά την πρώτη αγωνιστική του 1ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ, σχεδόν όλοι ήταν βέβαιοι πως οι δύο ομάδες που θα συνέχιζαν στη φάση των «32» θα ήταν η Ανζί και η Λίβερπουλ. Τόσο η Γιουνγκ Μπόις όσο και η Ουντινέζε έμοιαζαν να μην μπορούν να συναγωνιστούν τις αντιπάλους τους και αυτό, όπως προέβλεπαν οι περισσότεροι, θα φαινόταν έντονα στη δεύτερη αγωνιστική.

Η Ουντινέζε, όμως, φρόντισε να αλλάξει τα δεδομένα του ομίλου, με τη μεγάλη νίκη που πήρε μέσα στο Άνφιλντ με 3-2. Ένα αποτέλεσμα που έριξε τη Λίβερπουλ από την πρώτη θέση της βαθμολογίας και «μπέρδεψε» την κατάσταση.

Ο προπονητής της Λίβερπουλ δεν μπορούσε να πιστέψει πώς χάθηκε ένα τέτοιο ματς, όταν εμφανίστηκε μπροστά στους δημοσιογράφους μετά τη λήξη του αγώνα. «Όταν ξεκίνησε το ματς ήμουν σίγουρος, με αυτά που έβλεπα, πως θα κερδίζαμε χωρίς πρόβλημα. Ένιωθα πως έχουμε καλύτερη ομάδα. Προηγηθήκαμε δίκαια στο πρώτο ημίχρονο και εκείνη τη στιγμή αισθάνθηκα ακόμα καλύτερα. Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και αυτό μας κόστισε την ήττα. Μας τιμώρησαν οι Ιταλοί και κυρίως ο Ντι Νατάλε. Είναι πολύ ικανός παίκτης, αναμφισβήτητα», είπε ο προπονητής των «κόκκινων».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: