Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Σεφτσένκο: «Μου μοιάζει ο Ελ Σααραουΐ»

Σεφτσένκο: «Μου μοιάζει ο Ελ Σααραουΐ»
Το εγκώμιο του Ελ Σααραουΐ έπλεξε ο Αντρέι Σεφτσένκο μιλώντας στη «Gazzetta dello sport». Ο Ουκρανός πρώην επιθετικός της Μίλαν συμφώνησε με την ιδέα της προώθησης νέων παικτών και αναγνώρισε πως ο νεαρός Ιταλός έχει κάποια δικά του στοιχεία.

Αποτελεί μια από τις αποκαλύψεις του Καμπιονάτο τις πρώτες αγωνιστικές. Ο Ελ Σααραουΐ ήρθε στη Μίλαν από τη Τζένοα με την ελπίδα να εξελιχτεί σε ένα σημαντικό παίκτη με το πέρασμα του χρόνου, φρόντισε, όμως, να αρπάξει την ευκαιρία που του δόθηκε και σήμερα να θεωρείται βασικός στην ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Με δικά του γκολ οδηγεί τους «ροσονέρι» τόσο στην Ιταλία όσο και στην Ευρώπη.

Για τον Ελ Σααραουΐ μίλησε στη «Gazzetta dello sport» η παλιά δόξα της Μίλαν, Αντρέι Σεφτσένκο. «Ο Ελ Σααραουΐ είναι γρήγορος, έχει καλή τεχνική κατάρτιση και ξέρει να βάζει γκολ. Όλα αυτά είναι απαραίτητα στοιχεία για να μπορέσει να κάνει μια μεγάλη καριέρα», δήλωσε ο Σεφτσένκο.

Του θυμίζει κάποιον παίκτη; «Ξεκαθαρίζοντας πως κάθε σύγκριση είναι ανούσια και άδικη, αφού όλοι οι παίκτες είναι ξεχωριστοί και ιδιαίτεροι, θα έλεγα πως ο νεαρός μου θυμίζει τον εαυτό μου, ιδίως όταν επιτίθεται με τη μπάλα στα πόδια.»

Πώς κρίνει την απόφαση του Αλέγκρι να δώσει τα «ηνία» της επιθετικής του γραμμής σε έναν μικρό και άπειρο ποδοσφαιριστή; «Όταν κάνεις ανανέωση πρέπει να δείχνεις εμπιστοσύνη στους νέους. Η κίνηση του Αλέγκρι είναι απόλυτα σωστή. Οι νέοι με τον ενθουσιασμό τους μπορούν να καλύψουν τις όποιες ατέλειες έχουν. Μένει να δουλέψουν σκληρά και να αποδείξουν πως αξίζουν να είναι στη Μίλαν», απάντησε ο Σεφτσένκο.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: