Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Εγχειρίστηκε ο Ρόσι!!

Εγχειρίστηκε ο Ρόσι
Αισιόδοξος πως θα επιστρέψει δυνατός είναι ο Τζουζέπε Ρόσι, μετά τη δεύτερη εγχείρηση στην οποία υπεβλήθη για να αποκατασταθεί ο τραυματισμένος χιαστός του δεξιού γονάτου του. Ο Ιταλός επιθετικός με μήνυμά του στο Twitter ενημέρωσε τους θαυμαστές του πως η επέμβαση πέτυχε.

Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έβγαλε η Ιταλία τα τελευταία χρόνια. Οι εμφανίσεις του και η αποτελεσματικότητά του τον οδήγησαν τόσο στην εθνική, όσο και σε σημαντικές ομάδες της Ευρώπης. Ο Τζουζέπε Ρόσι από τον περασμένο Οκτώβριο ταλαιπωρείται από σοβαρό τραυματισμό στον χιαστό και για το λόγο αυτό απείχε από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα. Ο επιθετικός της Βιγιαρεάλ υπεβλήθη σε διπλή εγχείρηση για την αποκατάσταση του τραύματος και όλα δείχνουν πως η επιστροφή του στα γήπεδα είναι θέμα χρόνου.

Η πρώτη επέμβαση έγινε τον περασμένο Απρίλιο, με σκοπό να διορθωθεί το πρόβλημα στον χιαστό του δεξιού γονάτου του. Ο καθηγητής ορθοπεδικής Ρίτσαρντ Στέντμαν είχε από την αρχή προγραμματίσει μια διπλή επέμβαση, ώστε το πρόβλημα να λυθεί τελείως. Η δεύτερη επέμβαση, που έγινε όπως και η πρώτη στο Κολοράντο των ΗΠΑ, έγινε την Πέμπτη.

Σύμφωνα με μήνυμα που ανάρτησε στο Twitter ο ίδιος ο Ρόσι, η νέα επέμβαση στέφθηκε με επιτυχία. «Η εγχείρηση πέτυχε απόλυτα. Ζήτω!», έγραψε ο ταλαιπωρημένος τον τελευταίο χρόνο ποδοσφαιριστής.

Το ιατρικό τιμ της Βιγιαρεάλ ανακοίνωσε πως όλα πήγαν καλά και πως ο Ρόσι αναμένεται να επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους στα μέσα Απριλίου με αρχές Μαΐου. Λίγο αργά για να βοηθήσει την ομάδα του στην προσπάθειά της να επιστρέψει στην Πριμέρα Ντιβισιόν, αρκετά νωρίς, ωστόσο, για μια πιθανή μεταγραφή του, όπως φημολογείται από καιρό.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: