Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Αλβέρτης: «Γυρίσαμε πολλά χρόνια πίσω»

Αλβέρτης: «Γυρίσαμε πολλά χρόνια πίσω»
Την ευκαιρία να δει φίλους, αντιπάλους αλλά και να θυμηθεί τα παλιά είχε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, ο οποίος έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση «Οι Σέρβοι στον ελληνικό αθλητισμό».

«Τα χρόνια περνούν εύκολα και γρήγορα. Στιγμές και γεγονότα σου φαίνονται σαν χθες. Η ουσία είναι ότι παραμένουμε φίλοι και μιλάμε σαν να μην πέρασε μία ημέρα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο «Φράγκι».

«Η μεγαλύτερη ευχαρίστηση απ' όλες αυτές τις εκδηλώσεις, εκτός απ' τη βράβευση και την ανάδειξη των επιτευγμάτων τους, είναι οι ανθρώπινες σχέσεις που μένουν. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Έχεις την ευκαιρία έπειτα πολλά χρόνια να δεις πρώην συμπαίκτες κι αντιπάλους. Μέσα απ' το βίντεο που προβλήθηκε (πραγματοποιήθηκε προβολή βίντεο με στιγμές των τιμώμενων προσώπων), γυρίσαμε πολλά χρόνια πίσω, θυμηθήκαμε κάποιες έντονες στιγμές που έχουμε ζήσει. Τα χρόνια περνούν εύκολα και γρήγορα. Στιγμές και γεγονότα σου φαίνονται σαν χθες. Η ουσία είναι ότι παραμένουμε φίλοι και μιλάμε σαν να μην πέρασε μία ημέρα. Αυτός είναι ο αθλητισμός», τόνισε σχετικά ο Φραγκίσκος Αλβέρτης στην εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μουσικής.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: