Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Ο Ζοσέ θέλει τάιμ άουτ!!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο ζήτησε την καθιέρωση τάιμ άουτ και στο ποδόσφαιρο ή τουλάχιστον να επιτρέπεται στους προπονητές να βολτάρουν στην πλάγια γραμμή...
Ο Ζοσέ θέλει τάιμ άουτ!
Πριν από λίγες μέρες ο Ζοσέ Μουρίνιο παραχώρησε συνέντευξη στο CNN. Τότε στην Ισπανία ασχολήθηκαν και προέβαλαν κάθε άλλη ατάκα του εκτός από την πλέον ποδοσφαιρική που ξεστόμισε. Ο Πορτογάλος κόουτς όταν ρωτήθηκε για το εάν μπορεί το άθλημα να εξελιχτεί και τι χρειάζεται για να συμβεί αυτό, έριξε την ιδέα: «Να υπάρχει τάιμ άουτ. Να μπορεί δηλαδή ο προπονητής να παρεμβαίνει κατά τη διάρκεια του αγώνα και να μιλάει με τους παίκτες του. Αυτό πιστεύω πως είναι κάτι που θα συνέβαλε στη βελτίωση του ποδοσφαίρου».
Φυσικά ο Ζοσέ δεν παρέλειψε να διευκρινίσει και να προτείνει και μία εναλλακτική επί του θέματος των οδηγιών που τον απασχολεί: «Θα έπρεπε να είχαμε τουλάχιστον ένα λεπτό σε κάθε ημίχρονο, ώστε να μπορούμε να μεταδώσουμε κάποιες πληροφορίες στους παίκτες μας. Εάν όχι, τουλάχιστον θα μπορούσαν να μας επιτρέψουν στους προπονητές να κινούμαστε κατά μήκος της πλάγιας γραμμής αντί να μας περιορίζουν όπως τώρα!»
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: