Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Βιλανόβα: «Αργότερα θα κριθούν οι τίτλοι»

Βιλανόβα: «Αργότερα θα κριθούν οι τίτλοι»
Την άποψη πως τα παιχνίδια κόντρα στην Μπενφίκα και την Ρεάλ Μαδρίτης για Τσάμπιονς Λιγκ και ισπανικό πρωτάθλημα αντίστοιχα μπορεί να είναι κρίσιμα, αλλά δεν είναι ικανά ακόμη να χαρίσουν κάποιο τίτλο, εξέφρασε στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς με τους Πορτογάλους ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τίτο Βιλανόβα.

«Είναι μία πολύ σημαντική εβδομάδα για εμάς, καθώς παίζουμε δύο δύσκολα παιχνίδια. Ένα με την Μπενφίκα την Τρίτη και ένα με τη Ρεάλ Μαδρίτης την Κυριακή. Ωστόσο, όλοι οι τίτλοι της χρονιάς θα κριθούν αργότερα», ήταν τα λόγια του Βιλανόβα.

Μάλιστα, ο προπονητής των Καταλανών μίλησε και για την δύσκολη επικράτηση των «μπλαουγκράνα» απέναντι στη Σεββίλη με σκορ 3-2: «Σημαίνει πολλά για τους ποδοσφαιριστές μου που κατάφεραν να πάρουν τη νίκη στο παιχνίδι με τη Σεβίλλη. Τίποτα δεν είναι εύκολο. Ωστόσο, κάθε αγώνας για εμάς είναι ιδιαίτερα δύσκολος, καθώς όλοι οι αντίπαλοί μας γνωρίζουν τον τρόπο που αγωνιζόμαστε», ενώ για το «classico» ανέφερε:

«Για εμάς, αυτή τη χρονική στιγμή ο πιο σημαντικός αγώνας είναι εκείνος με την Μπενφίκα. Μόλις τελειώσουμε με αυτόν, τότε θα συζητήσουμε και για τους άλλους που ακολουθούν».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: