Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Τίναξε την… Μπιάνκα η Τσέλσι! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Ψάξαμε, βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε τον βασικότερο λόγο που η Τσέλσι βρίσκεται στην κορυφή του αγγλικού πρωταθλήματος! Ποιος Τόρες και ποιος Μάτα; Αν δεν ήταν η Μπιάνκα Σλάτερ στις εξέδρες ούτε νίκη δεν θα είχαν οι «μπλε»!

Τίναξε την… Μπιάνκα η Τσέλσι! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Το 20χρονο μοντέλο από την Αγγλία, το τελευταίο διάστημα έχει δεσμό με τον αμυντικό των Λονδρέζων, Ράιαν Μπέρτραντ και για αυτό δηλώνει φανατική οπαδός της Τσέλσι! Μάλιστα, για χάρη του 23χρονου αμυντικού δεν χάνει παιχνίδι σε Πρέμιερ και Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ είναι και σίγουρη πως στο τέλος θα πανηγυρίσει και τίτλους!

Η Μπιάνκα γεννήθηκε στο Μπέρνσλεϊ και από μικρή μπήκε στον χώρο του μόντελινγκ. Μόλις στα 18 της, αφού πέταξε την… μπλούζα της, ψηφίστηκε ως μία από τις πιο «καυτές» Βρετανίδες, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια έχει φωτογραφηθεί σε αρκετά ανδρικά περιοδικά.

Σε συνεντεύξεις της έχει πει πως βλέπει ερωτικά μόνο τους άνδρες και ότι δεν θέλει να βρεθεί στο κρεβάτι με γυναίκα, δεν της αρέσουν τα sex toys, δεν έχει πρόβλημα να καταγράφονται σε κάμερα οι ερωτικές της στιγμές, αρκεί απλά να μην ανεβαίνουν στο ίντερνετ, ενώ η αγαπημένη της στάση είναι η… Doggie!

Απολαύστε την:


Δεν υπάρχουν σχόλια: