Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Συνεχίζει να δίνει «Ελπίδα» ο ΟΦΗ!!

Συνεχίζει να δίνει «Ελπίδα» ο ΟΦΗ
Ευχαριστήρια επιστολή προς τον πρόεδρο του ΟΦΗ, Μάνθο Πουλινάκη, απέστειλε τη Δευτέρα η πρόεδρος του συλλόγου «Ελπίδα», Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Η ομάδα του Ηρακλείου, για άλλη μία χρονιά, στις φανέλες της θα έχει το λογότυπο του συγκεκριμένου ιδρύματος, στον αγώνα που κάνει κατά του παιδικού καρκίνου.

Μάλιστα, η κίνηση αυτή δεν πέρασε απαρατήρητη από την κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η οποία προσκάλεσε τον «ισχυρό» άνδρα του ΟΦΗ, Μάνθο Πουλινάκη, να επισκεφτεί την ογκολογική μονάδα, ώστε να δει από κοντά το έργο που γίνεται.

Αναλυτικά, την επιστολή της η κα Βαρδινογιάννη τονίζει τα εξής:

«Αγαπητέ κ. Πουλινάκη. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πολύ για την επιστολή σας και την απόφαση της ΠΑΕ ΟΦΗ να συνεχίσει να στηρίζει τον σύλλογο «Ελπίδα» προβάλλοντας το λογότυπο του στις φανέλες των παικτών της ομάδας. Η προσφορά σας αποτελεί για εμάς σημαντική βοήθεια για να σταλεί το μήνυμα της ΕΛΠΙΔΑΣ σε ολόκληρη της Ελλάδα.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, των μελών και των παιδιών της ΕΛΠΙΔΑΣ σας ευχαριστώ ολόθερμα για άλλη μια φορά για την ευγενική σκέψη σας. Η συνεχής συμπαράσταση σας στον αγώνα μας είναι πολύτιμη.

Θα χαρούμε πολύ να σας υποδεχτούμε στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ» οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε, ώστε να δείτε από κοντά το έργο το οποίο υποστηρίζετε τόσο συγκινητικά.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: