Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Αλεξίου: «Υψηλές απαιτήσεις ο ΠΑΟΚ»

Ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ και προπονητής του Οδυσσέα Κορδελιού, Αλέξης Αλεξίου μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» για την κλήρωση του πρωταθλήματος στη Φούτμπολ Λιγκ 2, αλλά και το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη.
«Αργεί το πρωτάθλημα, γι? αυτό και πήγαμε πιο χαλαρά την προετοιμασία. Ξεκινήσαμε χαλαρά, καθώς η προετοιμασία πρέπει να διαρκεί κανονικά έξι με επτά εβδομάδες, ενώ εμείς περιμένουμε τόσο καιρό», είπε αρχικά και συνέχισε: «Το οικονομικό ταλανίζει αρκετές ομάδες, υπάρχουν κι άλλες λύσεις όμως για να βελτιωθεί η κατάσταση. Θα μπορούσαν να γίνουν δύο όμιλοι στη Β? εθνική. Το ζητούμενο είναι αυτοί που ασχολούνται με το ελληνικό ποδόσφαιρο να κάνουν ένα σοβαρό πλάνο, ας κάνουν δύο ομίλους στη Β? Εθνική ή όπως παλιά ας γίνει ένας όμιλος στη Γ? εθνική και να είναι δυνατός».

Για τον Οδυσσέα τόνισε:

«έχουμε μια νεανική ομάδα, ο στόχος μας είναι η σωτηρία. Είμαστε καινούργιοι στην κατηγορία και νομίζω ότι θα κάνουμε καλό πρωτάθλημα για να καθιερωθεί ο Οδυσσέας στις επαγγελματικές κατηγορίες».

Τέλος, για το ντέρμπι της Τούμπας επεσήμανε:

«Στο πρώτο ημίχρονο παίχτηκε ωραίο ποδόσφαιρο, είδαμε πολλά γκολ, αλλά στο δεύτερο δεν είδαμε μπάλα, είδαμε σκοπιμότητες. Αυτό που είδαμε στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ έπεσε στην παγίδα, στην οποία δεν έπρεπε να πέσει. Όταν έχεις ένα ματς με 4-1 στο ημίχρονο, δεν πρέπει να εκνευρίζεσαι.

Ο ΠΑΟΚ θέλει υπομονή, έχει το υλικό στο φετινό πρωτάθλημα και θα έχει υψηλούς στόχους, ο ΠΑΟΚ θα έχει απαιτήσεις υψηλές, διότι το πρωτάθλημα δεν είναι κάτι ιδιαίτερο φέτος. Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης θα είναι οι ομάδες που θα παλέψουν για τις πρώτες θέσεις. Όμως ο Ολυμπιακός δεν είναι ο περσινός Ολυμπιακός, έχει πολλά προβλήματα, δεν ενθουσιάζει».



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: