Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Χριστόπουλος: «Αφιερωμένη η νίκη σε όσους είναι κοντά μας»

Χριστόπουλος: «Αφιερωμένη η νίκη σε όσους είναι κοντά μας»
Πανευτυχής εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα και τη πρώτη νίκη κόντρα στον Λεβαδειακό ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Χριστόπουλος.

Ο Έλληνας τεχνικός αφιέρωσε το τρίποντο σε όσους βρίσκονται κοντά στην ομάδα και την αγαπούν ενώ δήλωσε ακόμα μια φορά την εμπιστοσύνη του στους νεαρούς ποδοσφαιριστές, ξεκαθαρίζοντας ότι θα βγουν ακόμα περισσότεροι στο προσεχές μέλλον.

Αρχικά, τόνισε: «Είχαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια καλοδουλεμένη ομάδα από τον κ. Παράσχο. Περάσαμε μια δύσκολη εβδομάδα, με πολλά απρόοπτα,. Νομίζω ότι ο Λεβαδειακός παίζει το καλύτερα οργανωμένο ποδόσφαιρο, και πρόσθεσε:

«Προσπαθήσαμε να μην τους αφήσουμε χώρους, πιέσαμε, είχαμε αποφασιστικότητα, πιέσαμε για 65-70 λεπτά σε όλο το γήπεδο, στη συνέχεια έγιναν αναγκαστικές αλλαγές. Έπρεπε μετά να διαχειριστούμε το σκορ. Το πάθος μας είχε θολώσει το μυαλό σε κάποια σημεία, παρά το άγχος όμως πήραμε ένα σπουδαίο τρίποντο. Τη χρειαζόμασταν τη νίκη αυτή για να δουλέψουμε πιο ελεύθερα και ήρεμα στις προπονήσεις στη συνέχεια. Συγχαρητήρια στους παίκτες και τους συνεργάτες μου που δουλεύουν εντατικά. Είναι η πρώτη νίκη για μένα στη Σούπερ Λίγκα, την αφιερώνω στον πρόεδρο και τον κόσμο και αυτούς που είναι κοντά μας».

Για τα τρεξίματα που είχε η ομάδα στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς: «Είναι δύσκολο να κρατήσει μια ομάδα τέτοιο ρυθμό επί 90 λεπτά. Μέχρι το 65' τον είχαμε βέβαια αυτόν τον ρυθμό. Δεν ήταν θέμα κούρασης μετά, αλλά καθαρού μυαλού και εμπειρίας να κρατήσουμε την μπάλα και την ηρεμία μας και φυσικά το σκορ. Χάλασε λίγο η ηρεμία με κάποιες αναγκαστικές αλλαγές».

Για το ντεμπούτο τριών παικτών (Κοροβέση, Οικονόμου, Αυγενικού): «Σας είχα πει ότι τα παιδιά τα πιστεύουμε, εμείς τα φέραμε στην ομάδα και να ξέρετε ότι έρχονται πολλοί ακόμα από πίσω. Δεν χρειάζονται βιασύνες, όταν έρχεται η ώρα του καθενός θα παίζει. Δουλεύουμε γι' αυτόν το λόγο, ώστε όταν χρειαστούν να έχουν καλή απόδοση».

Για το τι είπε στα αποδυτήρια μετά το χαμένο πέναλτι: «Δύσκολη ψυχολογική στιγμή μετά το χαμένο πέναλτι. Η οδηγία ήταν να το ξεχάσουν γρήγορα, σαν να μη συνέβη ποτέ».

Για τη νίκη και πόσο θα βοηθήσει εν όψει Πανιωνίου: «Είχα ακούσει παλιότερα έναν συνάδελφο που είχε πει η χαρά της νίκης πρέπει να κρατάει ένα βράδυ, αλλά η λύπη της ήττας κρατάει μέχρι το επόμενο ματς. Εμείς από αύριο κιόλας πρέπει να επικεντρωθούμε στον Πανιώνιο»

Δεν υπάρχουν σχόλια: