Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Τώρα… Ολυμπιακός!!

Τώρα… Ολυμπιακός
Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ανήκει στο παρελθόν για τον Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες έχουν ξεκινήσει, ήδη, από την Δευτέρα να έχουν στο μυαλό τους την προσεχή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Τα προβλήματα δεν λείπουν για την συγκεκριμένη αναμέτρηση καθώς ο Τσαμπούρης θα είναι τιμωρημένος, ενώ πρόβλημα τραυματισμού έχει προκύψει με τον Δημήτρη Κουρμπέλη.

Ο νεαρός μεσοαμυντικός, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, έχει νιώσει κάποιες ενοχλήσεις στον δικέφαλο και για τον λόγο αυτό ακολούθησε διαφορετικό πρόγραμμα από τους υπόλοιπους στην αποκατάσταση της Δευτέρας. Αναμένεται, όμως, να προπονηθεί κανονικά τις επόμενες ημέρες.

Αντίθετα, δεν υπολογίζεται ο Σάββας Τσαμπούρης, ο οποίος αποβλήθηκε στο ΟΑΚΑ και αναμένεται να τιμωρηθεί, το λιγότερο, με δύο αγωνιστικές, αφού φορούσε και το περιβραχιόνιο της ομάδας. Συνεπώς, είναι πιθανό να απουσιάσει και από το παιχνίδι κόντρα στην Βέροια.

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι υπάρχουν και θετικά, καθώς έτοιμος θα είναι ο Τάσος Μπακασέτας. Ο νεαρός ταλαντούχος επιθετικός, ο οποίος στο τελευταίο παιχνίδι που αγωνίστηκε είχε πολύ καλή παρουσία, ξεπέρασε το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρούσε και είναι έτοιμος να ταξιδέψει με την ομάδα στην Αθήνα.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: