Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Θέλει πορεία στην Ευρώπη ο Πίρλο!!

Θέλει πορεία στην Ευρώπη ο Πίρλο
Συνέντευξη που δημοσιεύεται στο πρόγραμμα του αγώνα της Γιουβέντους με τη Σαχτάρ παραχώρησε ο Αντρέα Πίρλο στην οποία αποκάλυψε πως όνειρο της «Μεγάλης Κυρίας» είναι μια καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο διεθνής μέσος επισήμανε πως λόγω ηλικίας είναι αναγκασμένος να κάνει συγκεκριμένη προπόνηση, αλλά τόνισε πως αυτό είναι αναμενόμενο αν θέλει να είναι «φρέσκος» κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Η δεύτερη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ έχει ιδιαίτερη σημασία για τη Γιουβέντους, που για πρώτη φορά θα αγωνιστεί στο καινούργιο της στάδιο σε αγώνα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, στο ματς κόντρα στη Σαχτάρ Ντόνετσκ. Με αφορμή το ματς αυτό κυκλοφόρησε το επίσημο πρόγραμμα του αγώνα, στο οποίο ξεχωρίζει η συνέντευξη του Αντρέα Πίρλο.

Ο έμπειρος μέσος στη συνέντευξη αυτή δεν κρύβει το όνειρό του για τη χρονιά που διανύουμε. «Επιστρέψαμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και θέλουμε να κάνουμε μια αξιοσημείωτη πορεία. Είναι μια διοργάνωση εξαιρετικά δύσκολη, εμείς, ωστόσο, έχουμε τις δυνατότητες να φτάσουμε πολύ μακριά. Δεν ξέρω αν θα κατακτήσουμε τον τίτλο, αυτό που μπορώ να εγγυηθώ είναι πως θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε αγώνα. Ξεκινήσαμε καλά και θέλουμε να συνεχίσουμε ακόμα καλύτερα. Θέλουμε μια μεγάλη πορεία στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ», τόνισε ο Πίρλο.

Τα χρόνια περνούν και ο Πίρλο μοιάζει αρκετά κουρασμένος σε αυτά τα πρώτα ματς της σεζόν. Συμφωνεί με αυτό ο διεθνής μέσος; «Ξέρω πως δεν είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Δουλεύω σκληρά, πάντως. Προπονούμαι όσο καλύτερα γίνεται, με εξειδικευμένη δουλειά. Όσο περνούν τα χρόνια, είναι απαραίτητο να γίνεται σωστή δουλειά στις λεπτομέρειες για να μπορεί να ανταποκρίνεται σωστότερα το σώμα μου. Κάνω καθημερινή προσπάθεια ώστε να φτάσω μέχρι το τέλος της χρονιάς στην καλύτερη δυνατή κατάσταση», σημείωσε ο Αντρέα Πίρλο.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: