Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Πασσαλής: «Ο Άρης χρειάζεται ηρεμία και αυτοσυγκέντρωση»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Πέτρος Πασσαλής, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για το ντέρμπι, τον Γιαννιώτα, τον Αθανασιάδη αλλά και την καζούρα που έγινε.

Για το ντέρμπι:

«Έτσι όπως εξελίχτηκε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ να έχει ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, βρέθηκε μπροστά στο σκορ με τρία γκολ από το ημίχρονο, το δεύτερο θύμιζε περισσότερο άλλα αθλήματα παρά ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλύτερος ποιοτικά και πέτυχε δύο πολύ ωραία γκολ και του Λόρενς και του Αθανασιάδη».


Για το τι έφταιξε την Κυριακή στο ντέρμπι:

«Χρειάζεται ηρεμία και αυτοσυγκέντρωση για να μπορέσει ο Άρης να παρουσιάσει ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο. Την Κυριακή είχε πολλά αμυντικά κενά, όσο αφορά τον Σουνά και τον Γιαννιώτα δεν είχαν καθαρό μυαλό και τους έλειπε η εμπειρία, έχουν όμως ταλέντο. Δεν υπήρχαν βοήθειες από τον Καπετάνο ενώ ο Κάτσε και ο Λαζάρ κάνανε πολύ καλό παιχνίδι στο κέντρο».


Για τον Γιαννιώτα:

«Τα νεύρα που βγάζει ο Γιαννιώτας δεν οφείλονται στην πορεία του μέχρι τώρα. Συνεχώς διαμαρτύρεται σε διαιτητές, παίκτες και αυτό οφείλεται στις αυξημένες απαιτήσεις που υπάρχουν στο πρόσωπό του. Ασκείται μεγάλη πίεση στα παιδιά που τώρα ξεκίνησαν και δεν πρέπει, το ποδόσφαιρο δεν θέλει νεύρα θέλει ηρεμία».


Για τον Αθανασιάδη και την καζούρα που έγινε:

«Δεν μπορεί ένας διεθνής ποδοσφαιριστής να δημιουργεί τέτοιες καταστάσεις πριν τον αγώνα, είναι καθαρά βλακεία όπως και τα γράφονται στα Matrix τέτοιες φράσεις, ή τα κλαρίνα μετά το τέλος του αγώνα. Δεν μπορεί να γίνετε καζούρα από τον επίσημο ΠΑΟΚ».


Για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Άρη:

«Τα παιδιά του Άρη δεν μπορούν να διαχειριστούν το βάρος αυτό. Ο ΠΑΟΚ κάνει ένα νέο ξεκίνημα ενώ ο Άρης βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι. Δεν πρέπει να τα κάψει αυτά τα παιδιά ο Άρης, Η βαρύτητα πρέπει να δοθεί στους μεγαλύτερους παίκτες».


Για Κατσαβάκη:

«Τον Κατσαβάκη τον σέβομαι σαν άνθρωπο αλλά δεν γίνεται να έχει μαλώσει με παίκτες που θα βασιστεί στη συνέχεια πάνω τους. Δεν πρέπει να εμφανίζονται τέτοια εσωτερικά προβλήματα».


Για το πώς βλέπει τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα:

«Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί και δύσκολα θα απειληθεί, από εκεί και πέρα και ο ΠΑΟΚ, ο Ατρόμητος, ο Αστέρας θα πλησιάσουν τις πρώτες θέσεις. Ο ΠΑΟΚ είναι από τις ομάδες που τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό θα έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον».


Για τις διαφορές του φετινού με τον περσινό ΠΑΟΚ:

«Η διαφορά από πέρυσι είναι ότι βγαίνει ένα σαφέστερο αγωνιστικό πλάνο, ο Κάτσε κάνει πολύ καλά παιχνίδια. Έχει πρόβλημα στα δύο στόπερ και αυτό το είδαμε και στο παιχνίδι με τον Άρη. Ένα τεράστιο θέμα είναι η αριστερή πλευρά της άμυνας όταν θα βγει η κούραση του Λίνο αλλά και η φυγή του Σταφυλίδη. Ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλο αβαντάζ καθώς έχει παίκτες όπως Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης, Φωτάκης και Γκαρσία που μπορούν να πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους αλλά θα βοηθήσουν και τους νεαρούς.


Τέλος, αναφέρθηκε στις ομάδες που του έκαναν έκπληξη μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα:

«Ο Ατρόμητος, προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα του πρωταθλήματος και χωρίς τον Μήτρογλου. Ο Κούτσι δεν είναι παίκτης που μπορεί να βασιστεί πάνω του ο Ατρόμητος.
Ο Πανιώνιος με εντυπωσίασε με τον ΌΦΗ, ο Μενδρινός δείχνει μια ηγετική συμπεριφορά στο γήπεδο και οι πιτσιρικάδες δείχνουν να ανταποκρίνονται στην ομάδα.
Ο Πλατανιάς δείχνει πιο σκληρή ομάδα από τον Εργοτέλη και είναι έκπληξη αυτό.
Η Βέροια δεν εντυπωσιάζει αλλά παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει».






πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: