Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Δεν είναι χαμένη από… χέρι η Σαχτάρ!!

Δεν είναι χαμένη από… χέρι η Σαχτάρ
Το εγκώμιο της Γιουβέντους έπλεξε ο Μιρτσέα Λουτσέσκου στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει του αγώνα της Σαχτάρ στο Τορίνο, για τη δεύτερη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ρουμάνος τεχνικός θύμισε πως ήταν αυτός που χρησιμοποίησε τον Αντρέα Πίρλο για πρώτη φορά, όταν ακόμα ήταν 15 ετών, πρόσθεσε, ωστόσο, πως η «Μεγάλη Κυρία» έχει πολλούς σημαντικούς ποδοσφαιριστές.

Σε έναν όμιλο όπου βρίσκονται η Τσέλσι και η Γιουβέντους, οι πιθανότητες που έχουν οι άλλες δύο ομάδες να προκριθούν στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι μικρές. Αυτό μπορεί να ισχύει για τη Νόρτζελαντ, δεν μπορεί να ισχύει, όμως και για τη Σαχτάρ, που όπως δηλώνει ο προπονητής της, Μιρτσέα Λουτσέσκου, είναι διατεθειμένη να προχωρήσει, αφήνοντας εκτός μία εκ των δύο μεγάλων αντιπάλων της.

Αυτό τόνισε ο Ρουμάνος τεχνικός στη συνέντευξη που παραχώρησε την παραμονή του αγώνα της ομάδας του με τη Γιουβέντους στο Τορίνο. «Πολλοί θεωρούν πως η Σαχτάρ δεν έχει τύχη με αντιπάλους την Τσέλσι και τη Γιουβέντους. Θα το δούμε αυτό. Η δική μου ομάδα είναι έτοιμη να διεκδικήσει τις πιθανότητες που της αναλογούν. Ξέρω πως μπορούμε να περάσουμε, αφήνοντας έξω μία από τις δύο ομάδες - φαβορί», δήλωσε ο Λουτσέσκου.

Ποια θα μπορούσε να πέσει «θύμα» έκπληξης από τις δύο, για τον Λουτσέσκου; «Για μένα η Γιουβέντους, με τα αποτελέσματα της τελευταίας περιόδου και το ρόστερ που έχει, είναι η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Πιστεύω να σας κάλυψα», απάντησε με νόημα ο Ρουμάνος.

Το ματς με τη «Γιούβε» πώς θα είναι; «Πολύ δύσκολο. Έδειξα στους παίκτες μου τον αγώνα της Γιουβέντους με τη Ρόμα και τους τόνισα πως δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να παίξουν όπως η ομάδα του Ζέμαν. Γνωρίζουμε, όμως, τα αδύνατα σημεία των Ιταλών και σκοπεύουμε να τους χτυπήσουμε εκεί που πονάνε», είπε ο Λουτσέσκου.

Κλείνοντας, ο Ρουμάνος θύμισε πως ήταν αυτός που πρώτος πίστεψε στο ταλέντο του Πίρλο. «Τον χρησιμοποίησα στη Μπρέσια όταν ήταν 15 ετών. Είναι ένας τεράστιος παίκτης, αλλά δεν είναι ο μόνος της Γιουβέντους. Πρέπει να προσέξουμε τους πάντες και για όλη τη διάρκεια του αγώνα. Πάντως είμαι σίγουρος πως μπορούμε να αιφνιδιάσουμε τόσο τους Ιταλούς, όσο και την υπόλοιπη Ευρώπη.»



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: