Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

"Δεν λέω όχι στην ΑΕΚ!"

Για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ αναφέρθηκε ο Έβαλντ Λίνεν, ο οποίος είναι ένας από τους υποψηφίους αναλάβουν την τεχνική ηγεσία της ομάδας.
"Δεν λέω όχι στην ΑΕΚ!"
Το όνομα του Γερμανού πρώην προπονητή του Πανιωνίου και του Ολυμπιακού συζητείται έντονα μεταξύ των διοικούντων την Ένωση για την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Στις δηλώσεις του στο novasports.gr φάνηκε να μη γνωρίζει σχετικά με το ενδιαφέρον του δικεφάλου. Εξέφρασε όμως την επιθυμία να επιστρέψει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να χειρίζεται την υπόθεση με την ΑΕΚ κάποιος μάνατζερ.
"Δεν έχω δεχθεί κανένα τηλεφώνημα, αλλά ακόμα κι αν κάποιος μου τηλεφωνήσει, είμαι επαγγελματίας και ποτέ δε θα μιλούσα δημόσια για τέτοια θέματα. Όταν μια ομάδα θέλει έναν προπονητή, δε μιλάει απευθείας μαζί του. Μιλάνε πρώτα με μάνατζερ και ο μάνατζερ με τον προπονητή. Δε θα μιλούσα όμως ακόμα κι αν μια ομάδα ενδιαφερόταν, γιατί δεν είναι σοβαρό να μιλάς δημόσια για τέτοια θέματα. Όταν μια ομάδα θέλει έναν προπονητή τον ρωτάει και μαθαίνει αν ενδιαφέρεται ή όχι. Γι' αυτό παρακαλώ σεβαστείτε ότι δε θέλω να πω τίποτα περισσότερο γι' αυτό, γιατί αν όντως υπάρχει κάτι θέλω να μιλήσω προσωπικά μαζί τους και όχι δημόσια".
- Θα σας ενδιέφερε πάντως να αναλάβετε προπονητής στην ΑΕΚ;
"Δε θα ήθελα να μιλήσω μόνο για την ΑΕΚ. Είμαι ανοιχτός σε όλα. Είμαι έναν χρόνο μακριά από το ποδόσφαιρο, νομίζω ότι το δικαιούμαι μετά από 30 χρόνια. Τώρα είμαι σχολιαστής αγώνων σε τηλεοπτικό κανάλι, αλλά είμαι ανοιχτός στο να δουλέψω και πάλι. Η Ελλάδα είναι πάντα μια ενδιαφέρουσα χώρα. Μ' αρέσει να είμαι εκεί. Φυσικά οι καταστάσεις έχουν αλλάξει στις ελληνικές ομάδες. Πολλά πράγματα άλλαξαν τα τελευταία χρόνια, αλλά είμαι ακόμα ανοιχτός σε σοβαρές προτάσεις, σε σοβαρές ομάδες της Ελλάδας."
- Γνωρίζετε πως είναι η κατάσταση στην ΑΕΚ;
"Ξέρω ότι η ομάδα έχει οικονομικά προβλήματα, αλλά σας είπα δε θέλω να μιλήσω ειδικά για την ΑΕΚ. Είμαι ανοιχτός για κάθε πρόταση σε ελληνική ομάδα".


πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: