Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Απάντηση με... βουτιές από τον «Φέρκγι»

Οι χθεσινές δηλώσεις του Σέρχιο Αγκουέρο άνοιξαν τον «ασκό του Αιόλου», όσον αφορά την εξωαγωνιστική μάχη ανάμεσα στις ομάδες του Μάντσεστερ.

Ο Αργεντινός επιθετικός δήλωσε χθες πως οι ξένοι ποδοσφαιριστές δεν έχουν την ίδια αντιμετώπιση από τους διαιτητές, με αφορμή τα όσα έγιναν στον αγώνα του «Κρέιβεν Κότατζ» με τη Φούλαμ.

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον παρότι παρέθεσε συνέντευξη Τύπου στα πλαίσια του Champions League και συγκεκριμένα για τον επικείμενο αγώνα με την Κλουζ, τελικά έκανε το σχόλιό του για τα όσα δήλωσε ο άσος της Σίτι.

«Σαν θέμα δεν αξίζει να ασχοληθούμε επειδή ξέρουμε καλά ότι τα τελευταία χρόνια υπάρχουν πολλοί παίκτες που βουτάνε και μπορούμε να πούμε ότι αυτοί είναι κυρίως ξένοι», τόνισε αφήνοντας την σπόντα του.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν συμπεριλαμβάνει στην παραπάνω κατηγορία ξένων και τον Νάνι, ο οποίος έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως για τον τόπο που κερδίζει σφυρίγματα στο παρελθόν.

«Ο Νάνι δεν είναι του στυλ να πέφτει. Ποτέ δεν ήταν τέτοιου τύπου παίκτης», είπε αρχικά και πρόσθεσε αναφερόμενος στο πέναλτι που ζήτησε σε μαρκάρισμα του Βερτόγχεν πάνω στον Πορτογάλο στον αγώνα της Γιουνάιτεντ με την Τότεναμ.

«Ήταν πέναλτι το Σάββατο. Κάποιες φορές το παίρνεις κάποιες άλλες όχι. Από τη θέση στην οποία βρίσκονταν ο διαιτητής ο διαιτητής ήταν δύσκολο γιατί ήταν πολλά σώματα μπροστά του. Ο επόπτης γραμμών όμως θα μπορούσε να τον βοηθήσει και δεν το έκανε».



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: