Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Άψογοι επαγγελματίες οι παίκτες της Ίντερ!!

Άψογοι επαγγελματίες οι παίκτες της Ίντερ
Μετά από τόσες προσπάθειες, το «ταμπού» του Σαν Σίρο καταρρίφθηκε, η Ίντερ νίκησε και αυτό ικανοποίησε πολύ τον προπονητή της, Αντρέα Στραματσόνι, όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την Φιορεντίνα. Η νίκη αυτή, που είναι η πρώτη που πετυχαίνει η Ίντερ στην έδρα της, είναι αποτέλεσμα της καλής δουλειάς που γίνεται μεσοβδόμαδα, σύμφωνα με τον προπονητή των «νερατζούρι».

Νομοτελειακά κάποια στιγμή η Ίντερ θα πετύχαινε την πρώτη της νίκη στο Σαν Σίρο. Στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια δεν είχε καταφέρει να το πετύχει ως τώρα, στο πρωτάθλημα βρέθηκε να χάνει ακόμα και από την ουραγό Σιένα και πολλοί μιλούσαν για την «κατάρα» της έδρας. Τελικά ο αγώνας με τη Φιορεντίνα, αν και στη θεωρία ήταν ο δυσκολότερος μέχρι σήμερα, έμελλε να είναι αυτός που θα έδινε την πρώτη νίκη στην ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι μπροστά στο κοινό της.

Αυτό ικανοποίησε τον νεαρό προπονητή, που μετά το τέλος του ματς μίλησε στο ιταλικό «Sky». «Θεωρώ πως νικήσαμε δίκαια. Η εμφάνιση της ομάδας, σήμερα, ήταν εξαιρετική. Δεν αφήσαμε σε καμία στιγμή τη Φιορεντίνα να κάνει το παιχνίδι της, πιέσαμε σωστά και καταφέραμε να δημιουργήσουμε πολλές ευκαιρίες. Αυτό, παραδόξως, με εκνευρίζει. Γιατί όταν κάνεις τόσες ευκαιρίες δεν είναι δυνατόν να αφήνεις τον αντίπαλο να είναι μέσα στο παιχνίδι για τόση ώρα. Πρέπει να βάλεις περισσότερα γκολ και να καθαρίσεις το ματς. Ελπίζω στο μέλλον να τελειώνουμε τους αγώνες νωρίτερα, εκμεταλλευόμενοι κάθε ευκαιρία», σημείωσε ο Στραματσόνι.

Η αλλαγή συστήματος μοιάζει να αλλάζει και την εικόνα της ομάδας. «Πάντα πίστευα και πιστεύω στο σύστημα που επιλέγω. Η ομάδα έχει σπουδαίους παίκτες, με επαγγελματική νοοτροπία. Αυτό φάνηκε μετά την ήττα από τη Σιένα, όταν όλοι δούλεψαν σκληρά για να αφομοιώσουν το 3-5-2 και απέδειξαν πως ενωμένοι μπορούν να φτάσουν ψηλά. Το σύστημα αυτό μπορεί να αλλάξει ξανά, ανάλογα με τις ανάγκες της ομάδας. Αυτό που δεν αλλάζει είναι ο επαγγελματισμός των παικτών. Αυτός είναι που θα κάνει μεγάλη την Ίντερ», απάντησε ο νεαρός κόουτς.

Με αυτό το σύστημα, ποια θα είναι η θέση του Σνάιντερ, όταν αποθεραπευτεί; «Ας μη μιλάμε για αυτούς που λείπουν, ας μιλήσουμε για αυτούς που έπαιξαν. Ο Μιλίτο και ο Κασάνο έκαναν σπουδαία δουλειά και αυτό πρέπει να σημειωθεί. Όσο για τον Σνάιντερ, είναι ένας μεγάλος παίκτης που θα βρει το χώρο του και θα προσφέρει μέσα από τη συλλογική δουλειά και όχι από τις ατομικές ικανότητες», τόνισε ο Στραματσόνι.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: