Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Παίζει το κεφάλι του μέχρι την… Ξάνθη!!

Παίζει το κεφάλι του μέχρι την… Ξάνθη
Περισσότερο πιθανό από ποτέ άλλοτε, σε σχέση με τις τελευταίες ημέρες, είναι πιθανή μια αντικατάσταση προπονητή στον Παναθηναϊκό.

Ο Γιάννης Αλαφούζος παρέχει στήριξη στον Ζεσουάλδο Φερέιρα αλλά κι εκείνος –πλέον- δέχεται μεγάλες πιέσεις από τους άμεσους συνεργάτες του για να προχωρήσει στην αλλαγή στην άκρη του πάγκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συνεργάτες του Γιάννη Αλαφούζου επισημαίνουν πως πολύ δύσκολα θα αλλάξει η αγωνιστική εικόνα στην ομάδα εάν παραμείνει στον πάγκο ο Πορτογάλος και όλοι υποδεικνύουν ότι η πιο σωστή λύση και ίσως αυτή που θα φέρει μια αλλαγή προς το καλύτερο είναι η αποχώρηση του Φερέιρα.

Αυτοί που γνωρίζουν καλά τα πράγματα στην Παιανία όμως ξεκαθαρίζουν ότι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα κοουτσάρει στο παιχνίδι με την Τότεναμ και σε αυτό με την Skoda Ξάνθη.

Από τα αποτελέσματα σε αυτά τα παιχνίδια θα κριθεί και το μέλλον του Φερέιρα. Εάν οι πράσινοι κερδίσουν κάτι από τις δύο αναμετρήσεις τότε, ενδεχομένως αυτό να δώσει και μια παράταση του Πορτογάλου στον πάγκο.

Σε διαφορετική περίπτωση, δεν πρέπει να αποκλειστεί η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μετά το παιχνίδι με την Skoda Ξάνθη όταν και θα υπάρξει η διακοπή στο πρωτάθλημα λόγω των αγώνων της Εθνικής Ελλάδος για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Πάντως, αυτό που πρέπει να επισημανθεί είναι ότι οι πιέσεις των συνεργατών του Γιάννη Αλαφούζου, στον πρόεδρο της ΠΑΕ είναι έντονες και πως στην διοίκηση λαμβάνουν σημαντικά υπόψη τους τις αποδοκιμασίες των οπαδών καθώς δεν ξεχνούν ότι πλέον μέσω της Παναθηναϊκής Συμμαχίας έχουν λόγο στην ΠΑΕ.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: