Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Τελικά, διάβασε την 11η εντολή;

Πριν από λίγους μήνες ο Πανόπουλος συμβούλευε τον Κωστένογλου να διαβάσει την 11η εντολή και να προσέχει καλύτερα ποιον αγώνα παρακολουθεί, ωστόσο τώρα σχεδιάζουν μαζί το μέλλον της Ξάνθης.

Τελικά, διάβασε την 11η εντολή;
Την παροιμία "ποτέ μη λες ποτέ" θα πρέπει να έχει στο μυαλό του από εδώ και στο εξής ο ιδιοκτήτης της Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος, ο οποίος όχι μόνο ξέχασε τα όσα έλεγε για τον Νίκο Κωστένογλου τον Ιανουάριο, αλλά τον προσέλαβε κιόλας να κοουτσάρει την ομάδα του!
Ο μεγαλομέτοχος της ακριτικής ΠΑΕ στις 14 Ιανουαρίου είχε γίνει έξαλλος με τον τότε προπονητή της ΑΕΚ, μετά το 1-1 στο ΟΑΚΑ και τις δηλώσεις του "Πάτερ" για τη διαιτησία και την ...αδικία της μπάλας. Μάλιστα, είχε εκδώσει το ίδιο βράδυ και ανακοίνωση, στην οποία έλεγε χαρακτηριστικά:
"Ο προπονητής επονομαζόμενος κος «Κωστέ», θα πρέπει να διαβάσει την 11η εντολή, που ο Θεός έγραψε τελευταία, μετά τα όσα συμβαίνουν στην γη και πολύ περισσότερο τα τραγελαφικά που συμβαίνουν στην Ελλάδα, η οποία λέει τα εξής:
1. Όταν παρακολουθείς σ' ένα γήπεδο ποδοσφαιρικό αγώνα, ποτέ μην αλλάζεις γήπεδο για να παρακολουθήσεις κάποιον άλλο, γιατί είναι σίγουρο ότι θα μπερδευτείς και οι δηλώσεις σου για τον αγώνα θα είναι άλλα αντί άλλων".
Τώρα αυτά ανήκουν στο παρελθόν, καθώς οι δύο άνδρες έχουν ξεχάσει όσα τους χώριζαν και πλέον σχεδιάζουν μαζί την επόμενη ημέρα της Ξάνθης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: