Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

«Ανυπομονούμε για το ματς με την Σαχτάρ»

«Ανυπομονούμε για το ματς με την Σαχτάρ»
Αντίστροφα έχουν ξεκινήσει να μετράνε οι παίκτες της Γιουβέντους για το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Σαχτάρ, όπως είπε και ο Τζιόρτζιο Κιελίνι στην συνέντευξη Τύπου.

Ωστόσο, ο Ιταλός στόπερ γνωρίζει πως το έργο τόσο του ίδιου όσο και των συμπαικτών του μόνο εύκολο δεν θα είναι, αφού οι Ουκρανοί διαθέτουν σπουδαίους ποδοσφαιριστές στις τάξεις τους.

«Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στο παιχνίδι της Τρίτης (2/10) κόντρα στην Σαχτάρ, καθώς πρόκειται για το σημαντικότερο παιχνίδι του ομίλου μας. Βέβαια, σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι οπαδοί μας, οι οποίοι με τη βοήθειά τους ευελπιστούμε πως θα ξεπεράσουμε με επιτυχία το εμπόδιο της Σαχτάρ. Στο Λονδίνο απέναντι στην Τσέλσι βιώσαμε μία υπέροχη ατμόσφαιρα, με αποτέλεσμα να ανυπομονούμε για το πρώτο εντός έδρας αγώνα μας», είπε αρχικά ο Κιελίνι.

Μάλιστα, ο κεντρικός αμυντικός των «μπιανκονέρι» έπλεξε το εγκώμιο των αντιπάλων του και τόνισε πως πρόκειται για παίκτες με ποιότητα: «Θα παίξουμε όσο πιο καλά μπορούμε. Όταν έγινε η κλήρωση άκουσα από πολύ κόσμο να λέει πως πρόκειται για έναν εύκολο όμιλο, το οποίο είναι ψέμα. Η Σαχτάρ διαθέτει παίκτες που θα μπορούσαν να αγωνιστούν βασικοί στους περισσότερους μεγάλους συλλόγους της Ευρώπης. Έτσι, για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: