Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Λουτσέσκου: «Την αξίζει ο Πίρλο»

Λουτσέσκου: «Την αξίζει ο Πίρλο»
Η «Χρυσή Μπάλα» της FIFA για το 2012 πρέπει να καταλήξει στα χέρια του Αντρέα Πίρλο, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Μιρτσέα Λουτσέσκου εν όψει του αποψινού αγώνα της Γιουβέντους με την Σαχτάρ Ντόνετσκ για το Champions League. Ο Ρουμάνος τεχνικός έπλεξε το εγκώμιο του διεθνούς χαφ της «Γηραιάς Κυρίας», με τον οποίο είχε συνεργαστεί στην Μπρέσια και την Ίντερ.

«Ξέρω τον Πίρλο πολύ καλά. Του έδωσα την ευκαιρία να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του όταν ήταν 15 και μισή, τότε συνεργαστήκαμε ξανά στην Ίντερ. Η πρόοδος του ήταν εξαιρετική. Είμαι σίγουρος ότι πέτυχε όσα ήθελε την περσινή σεζόν και αξίζει τη “Χρυσή Μπάλα”. Πρέπει να φτάσει στην κορυφή στην καριέρα του. Ο Πίρλο βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και, για μένα, είναι πάντα ο Νο1», ανέφερε αρχικά ο προπονητής της ουκρανικής ομάδας και πρόσθεσε:

«Στη Γιουβέντους, όμως, δεν είναι μόνο ο Πίρλο. Αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο αν αναλογιστεί κανείς τα αποτελέσματα που έχει πετύχει, πόσους ποδοσφαιριστές έχει προωθήσει στις εθνικές ομάδες τον χωρών και τον τρόπο που αγωνίζεται. Πρόκειται για μία πολύ καλά οργανωμένη ομάδα, η οποία έχει δουλευτεί καλά με νέες μεταγραφές που χρειαζόταν».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: