Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Δίωξη σε ΠΑΟΚ και Αθανασιάδη!!

Με βαριά «καμπάνα» κινδυνεύει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο Στέφανος Αθανασιάδης, μετά την πειθαρχική δίωξη που τους άσκησε ο πειθαρχικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Πετρόπουλος.

Ο λόγος είναι βέβαια η φράση «σεξ και βία». Αρχικά ο ποδοσφαιριστής του «Δικεφάλου» είχε γράψει τη συγκεκριμένη φράση στο twitter, παρά το γεγονός ότι στη συνέχεια την απέσυρε, ενώ στο ημίχρονο του αγώνα ΠΑΟΚ-Άρης γράφτηκε το ίδιο στα μάτριξ της Τούμπας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει για πρώτη φορά φέτος, καθώς πειθαρχική δίωξη είχε ασκηθεί κατά της Παναθηναϊκής Συμμαχίας και του Γιούρκα Σεϊταρίδη για τα σχόλια που είχαν κάνει κατά της διαιτησίας.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Ο κ. Κωνσταντίνος Πετρόπουλος, άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του ποδοσφαιριστή Στέφανου Αθανασιάδη και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3, 25 παρ. 1 και 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 1-6-2012».

Όσον αφορά την τιμωρία με την οποία κινδυνεύει ο Κλάους αυτή μπορεί να είναι μια απλή επίπληξη, μορεί να φτάσει σε χρηματικό πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ τουλάχιστον, ενώ υπάρχει κίνδυνος αποκλεισμού 2 αγωνιστικών, ανάλογα με το πως θα εκλάβει τους ισχυρισμούς του παίκτη ο αθλητικός δικαστής. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει μόνο με χρηματικό πρόστιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: