Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Ονειρεύεται εξωτερικό ο Μπέιλ!!

Ονειρεύεται εξωτερικό ο Μπέιλ
Ο Γκάρεθ Μπέιλ είναι πιθανότατα η πολυτιμότερη μονάδα της Τότεναμ, αποτελώντας το μήλον της έριδος για πολλές ευρωπαϊκές ομάδες το περασμένο καλοκαίρι.

Κι αν ο Ουαλός προτίμησε τη δεδομένη στιγμή να κλείσει τα αυτιά του στις μεταγραφικές σειρήνες ανανεώνοντας με τους «Σπερς» για τέσσερα χρόνια, δε σημαίνει ότι θα κάνει το ίδιο σε ενδεχόμενη μελλοντική πρόταση, αφού δεν έκρυψε πως το όνειρό του είναι να φύγει από το νησί κάποια στιγμή.

«Δεν φοβάμαι να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου αλλού», δήλωσε ο 23χρονος μεσοεπιθετικός για να συμπληρώσει: «Είναι μια εμπειρία που θα ήθελα να δοκιμάσω. Δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μου αλλά αν ερχόταν κάποια πρόταση στο μέλλον προφανώς και θα την εξέταζα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον».

Ο Μπέιλ αναφέρθηκε και στον προπονητή της ομάδας, Αντρέ Βίλας-Μπόας, ο οποίος, σύμφωνα με τον ποδοσφαιριστή, ξέρει να ακούει τους παίκτες του: «Αν κάποιες φορές νιώσουμε ότι κουραζόμαστε πολύ στην προπόνηση του το λέμε και χαλαρώνει. Μαθαίνει ακόμα κι αυτός ως προπονητής. Χρειάζεται κι εκείνος το χρόνο του».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: